6 φωτογραφίες »

Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα.

Teaser εικόνες του Genesis G70 Shooting Brake

1.751 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Τις πρώτες teaser εικόνες του νέου G70 Shooting Brake δημοσίευσε η Genesis, η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις πωλήσεις των μοντέλων της και στην αγορά της Ευρώπης.

Την teaser εκστρατεία αναφορικά με το νέο G70 Shooting Brake ξεκίνησε η Genesis, δημοσιεύοντας τις πρώτες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτές το μοντέλο εμφανίζεται φέροντας καμουφλάζ και δείχνοντας πως ακολουθεί τα βήματα του ανανεωμένου σεντάν. Φυσικά το οπίσθιο άκρο του μοντέλου λόγω του διαφορετικού της έκδοσης διαφέρει στο σχεδιασμό. Το G70 Shooting Brake έχει αποκτήσει κεκλιμένη οροφή, στο τέλος της οποίας μπορούμε να διακρίνουμε την αεροτομή που έχει εγκατασταθεί.

 
Η Genesis δεν είπε πολλά για το μοντέλο, αλλά επιβεβαίωσε ότι το G70 Shooting Brake «έρχεται σύντομα» οπότε τα επίσημα αποκαλυπτήρια δεν είναι πολύ μακριά.
 
Όταν το νέο μοντέλο ντεμπουτάρει δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί τις επιλογές κινητήρων που έχει το G70. Να θυμίσουμε πως στην αγορά της Νοτίου Κορέα το G70 διατίθεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες. Από την πλευρά της βενζίνης, υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων (252 ίππους), καθώς και ένας V6 3,3 λίτρων twin-turbo (370 ίππους). Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν και τον turbodiesel 2,2 λίτρων που προσφέρει 202 ίππους και 441 Nm ροπής.
 
Στο εσωτερικό το G70 μπορεί να εξοπλιστεί με θερμαινόμενα / αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα και ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25 ιντσών και πλοήγηση GPS. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να αποκτήσουν ένα θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι και ένα ηχοσύστημα Lexicon premium 15 ηχείων. Επιπλέον, το sedan έχει μαζί του και μια σειρά από χαρακτηριστικά επιδόσεων, όπως προσαρμοζόμενη ανάρτηση, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα πέδησης Brembo.   

Mercedes
skoda