Η νέα Mercedes-AMG A35 σεντάν μετράει αντίστροφα προκειμένου να αποκαλυφθεί επίσημα.

Teaser της Mercedes-AMG A35 σεντάν (vid)

3.396 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Η νέα Mercedes-AMG A35 σεντάν μετράει αντίστροφα προκειμένου να αποκαλυφθεί επίσημα και η γερμανική φίρμα φρόντισε μέσω ενός teaser βίντεο να μας δώσει μία «γεύση» του επερχόμενου τετράθυρου μοντέλου.

Ως μία ακόμα έκδοση της πεντάθυρης A35, η ισχύς θα προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα που θα προσφέρει 306 ίππους και 400 Nm ροπής. Ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων θα στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ αν λάβουμε υπ όψιν μας πως το hatchback φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, τότε κάπου εκεί κοντά θα κυμαίνονται και οι χρόνοι και του σεντάν.
 
Η καμπίνα της A35 μοιάζει με άλλα μέλη της νέας σειράς A-Class ενσωματώνοντας το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX με δύο οθόνες. Το μοντέλο AMG προσφέρει μια ποικιλία οδηγικών modes όπως Comfort, Sport, Sport +, Ατομική και Slippery, ενώ αρκετά είναι τα σπορ χαρακτηριστικά με τα οποία εξοπλίζεται το εσωτερικό.
 
Από άποψη σχεδιασμού, η A35 σεντάν στο εμπρόσθιο μέρος φαίνεται πως θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με το hatchback, ενώ το teaser βίντεο αποκαλύπτει ένα ελαφρώς διαφορετικό οπίσθιο μέρος, λόγω βεβαίως και του διαφορετικού της έκδοσης.
 
Η νέα Mercedes-AMG A35 σεντάν θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μέχρι τότε δείτε το βίντεο.
 

Hyundai
4green