Στο ποιοτικό, εργονομικό και καλοφινιρισμένο εσωτερικό της Skoda Octavia G-Tec δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα σε σχέση με τις 
συμβατικές εκδόσεις.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο ποιοτικό, εργονομικό και καλοφινιρισμένο εσωτερικό της Skoda Octavia G-Tec δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις.

Εσωτερικό: Πάντα στιβαρό και καλαίσθητο

63.131 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2015)

Στο εσωτερικό της Skoda Octavia G-Tec οι διαφορές σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου αφορούν μόνο στις επιπλέον πληροφορίες, που απαιτεί η ύπαρξη του φυσικού αερίου. Έτσι, στον πίνακα οργάνων υπάρχουν δύο διαφορετικές ενδείξεις για την ποσότητα του καυσίμου που υπάρχει στα ρεζερβουάρ, μια για το φυσικό αέριο (αριστερά) και μια για τη βενζίνη (δεξιά). Έπειτα, στις ενδείξεις του trip computer αλλά και σε αυτές της (έξτρα) κεντρικής οθόνης αφής στην κονσόλα, έρχονται να προστεθούν και αυτές για το φυσικό αέριο, όπως π.χ. η υπολειπόμενη αυτονομία. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στο εσωτερικό, το οποίο έρχεται για να ικανοποιήσει πλήρως με την επιλογή των υλικών, τη συναρμογή και την εργονομία του.


Δύο δείκτες καυσίμου στον πίνακα οργάνων με αυτόν για το CNG να ξεχωρίζει αριστερά.

Δύο δείκτες καυσίμου στον πίνακα οργάνων με αυτόν για το CNG να ξεχωρίζει αριστερά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL