Τι άλλαξε στην ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι άλλαξε στην ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio;

3.374 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2022)

Είναι η ισχυρότερη version του ιταλικού μεσαίου SUV. Κατασκοπευτικές φωτογραφίες έδειξαν την ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό.

Με νέους προβολείς και special λειτουργίες

Λίγο μετά την παρουσίαση των facelift Giulia και Stelvio, η Alfa Romeo προετοιμάζεται να φέρει στο κοινό την ανανεωμένη εκδοχή και της Stelvio Quadrifoglio. Μιλάμε για το μεσαίο SUV επιδόσεων το οποίο έρχεται με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνισή του.
 
Το υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας προέρχεται από κατασκοπευτικές φωτογραφίες του «Gabetz Spy Unit», όπου το καμουφλάζ μάς εμποδίζει από το να έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες και πληροφορίες για τους νέους προβολείς. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα είναι οι γνωστοί LED Adaptive Matrix, τούς οποίους και μάθαμε στην «απλή» Stelvio. Μεταξύ άλλων, στα φώτα ημέρας το φως θα «πέφτει» διαφορετικά, ενώ επίσης θα προσφέρονται αυτόματο σύστημα εναλλαγής μεσαίας και μεγάλης σκάλας αναλόγως των εξωτερικών συνθηκών. Εκτός των παραπάνω, θα υπάρχει ειδικός φωτισμός κατά την άφιξη και την αποχώρηση από το αυτοκίνητο, ενώ ενεργοποιώντας τα μεγάλα φώτα δεν θα υπάρχει αντανάκλαση. Από εκεί και πέρα, το κυρίως αμάξωμα  παραμένει σε μεγάλο βαθμό αυτούσιο. Στο πίσω μέρος βλέπουμε μερικώς ανασχεδιασμένα φώτα, πιθανώς πιο έντονης χροιάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με νέο ψηφιακό καντράν και πρόγραμμα NFT

Στην καμπίνα της Stelvio Quadrifoglio, τώρα, αναμένονται μία σειρά από updates. Δεν υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες αλλά στην «απλή Ιταλίδα» θα μπει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών με λειτουργίες Evolved, Relax και Heritage. Επιπλέον, η Alfa Romeo επιμένει πρόγραμμα NFT (non-fungible token), την καταγραφή μιας σειράς δεδομένων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εγγύηση ότι το όχημα έχει συντηρηθεί σωστά, στοιχείο που επιδρά θετικά στη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Με 512 PS και επιτάχυνση 3,6 δλ.

Σε τεχνικό επίπεδο, θα δούμε νέο τιμόνι και νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση του μοντέλου. Κάτω από το καπό της ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio θα παραμένει ο γνωστός V6 2,9 twin-turbo κινητήρας. Θα αποδίδει 512 PS και 600 Nm ροπής, με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο να στέλνει την ταχύτητα στους τέσσερις τροχούς. Όσον αφορά τις επιδόσεις της σπορ «Ιταλίδας», θα επιταχύνει σε 3,6 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα, «πιάνοντας» τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL