9 φωτογραφίες »

To Pick-Up.

To VW ID.4 σε πλήθος εκδόσεων

2.129 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Το Volkswagen ID.4 πριν από λίγες ημέρες έκανε το ντεμπούτο του ως το πρώτο αμιγώς παγκόσμιο SUV της γερμανικής μάρκας και αμέσως έδωσε τροφή στους ανεξάρτητους σχεδιαστές για να το ετοιμάσουν σε μια ποικιλία διαφορετικών εκδόσεων για όλα τα γούστα.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα σχέδια που θα δείτε δεν αποτελούν επίσημα προϊόντα της VW, αλλά εργασίες του ανεξάρτητου σχεδιαστή KDesign AG ο οποίος φαντάστηκε και αποτύπωσε το νέο ID.4  σε Pick-Up, GTI, wagon, sedan και crossover coupe. Η αλήθεια είναι πως βλέποντας τα σχέδια αλλά φαίνεται να ταιριάζουν καλύτερα από κάποια άλλα.
 
Πιστεύουμε πως η έκδοση Pick-Up είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα, με το μοντέλο να φέρει μικρή καρότσα, ωστόσο να διατηρεί την πρακτικότητα που χρειάζεται. Περνώντας στο crossover coupe θα λέγαμε πως είναι η πιο πιθανή επόμενη έκδοση του ID.4, καθώς η VW έκανε την προεπισκόπηση αυτής της έκδοσης με το πρωτότυπο Crozz II.


To crossover coupe.

To crossover coupe.

 
Στο GTI μοντέλο, ο καλλιτέχνης έχει βασιστεί στο υπάρχον, όμως του έδωσε την σπορ περιβολή που είναι απαραίτητη, ενώ προσεγμένη θα χαρακτηρίζαμε και την έκδοση wagon που μας θυμίζει το Space Vizzion Concept, ένα ID wagon πρωτότυπο το οποίο ωστόσο προέρχεται επίσημα από την VW. Τέλος το ID.4 sedan του KDesign AG ολοκληρώνει τα σχέδια. Επ` αυτού να θυμίσουμε πως παλαιότερα η Volkswagen είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Vizzion που αποτελούσε μία πρώτη ιδέα για ένα ηλεκτρικό sedan, όμως φαίνεται πως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής στην προκειμένη περίπτωση έχει ακολουθήσει διαφορετική γραμμή σχεδίασης.
 
Είτε κάποια από αυτά τα μοντέλα κατασκευαστούν από τη VW είτε όχι εμείς να θυμίσουμε πως για αρχή, η Volkswagen θα προσφέρει το ID.4 σε δύο εκδόσεις: 1st και 1st Max.

Το GTI.

Το GTI.

FORD E-TRANSIT
OPEL