Το ανανεωμένο DS 3 Crossback είναι το νέο DS 3!
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο DS 3 Crossback είναι το νέο DS 3!

10.559 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Το ανανεωμένο DS 3 Crossback, «πετάει» από πάνω του το όνομα Crossback και έρχεται με φρεσκαρισμένο εξωτερικό, νέο σύστημα infotainment και διαφορετική γκάμα κινητήρων!

Φρεσκάρισμα για το… SUV DS 3

Η DS αποκάλυψε το ανανεωμένο (γνωστό μέχρι και σήμερα) DS 3 Crossback, προσφέροντας μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά στο μικρό της SUV. «Ξετυλίγοντας» το κουβάρι των αλλαγών, αρχικά ξεκινάμε από το γεγονός της απουσίας του ονόματος Crossback που αποτελεί παρελθόν, οπότε από δω και στο εξής το μοντέλο θα ονομάζεται αποκλειστικά DS 3!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναβαθμισμένο το ηλεκτρικό, συνεχίζουν βενζίνη – diesel

Όπως ίσχυε με το προ ανανέωσης μοντέλο έτσι και το ανανεωμένο DS 3 είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις βενζίνης, ντίζελ και ηλεκτρική. Ο γνωστός βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων PureTech συνεχίζει να προσφέρει 100 και 130 ίππους, ενώ παρών είναι και ο 1,5 diesel BlueHDi με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο και ισχύ 130 ίππους. Μαζί τους βρίσκεται και το ηλεκτρικό DS 3 E-Tense που έρχεται άκρως αναβαθμισμένο. Σύμφωνα με τη μάρκα διαθέτει έο ηλεκτροκινητήρα 400 Volt, μειωτήρα και μπαταρία 54 kWh, όλα γαλλικής κατασκευής. Ως αποτέλεσμα, το ανανεωμένο DS 3 E-Tense προσφέρει τώρα 156 ίππους και 260 Nm ροπής, 20 περισσότερους ίππους  σε σχέση με πριν.

Η μεγαλύτερη μπαταρία (54 kWh από 50 kWh) σε συνδυασμό με μικρές βελτιώσεις στην απόδοση και την αεροδυναμική έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένη αυτονομία, που φτάνει τα 402 χιλιόμετρα. Από ένα φορτιστή 100 kW, η μπαταρία μπορεί να γεμίσει από το 0 στο 80 τοις εκατό σε 25 λεπτά, με μια πλήρη φόρτιση να ολοκληρώνεται σε πέντε ώρες μέσω ενός wallbox 11 kW.

Μικρές αλλαγές στο εξωτερικό

Εξωτερικά οι αλλαγές που έχουν συμβεί είναι μικρές και εντοπίζονται ως επί των πλείστων στο μπροστινό μέρος με νέα LED φώτα ημέρας, μικρές αναθεωρήσεις στο φινίρισμα της μάσκας και στους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος η μόνη αλλαγή είναι το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα φωτιστικά σώματα. Οι ζάντες είναι 17 ή 18 ιντσών, ενώ η χρωματική παλέτα έχει αποκτήσει δύο νέες επιλογές, τις Diva Red (κόκκινη) και Lacquered Grey (γκρι).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw