2 φωτογραφίες »

Το νέο «πρόσωπο» της Mercedes S-Class.

Το νέο «πρόσωπο» της Mercedes S-Class

2.393 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνιών της Mercedes «Meet Mercedes Digital» φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Daimler, Ola Källenius και η παρουσία του στάθηκε η αφορμή για να δούμε για πρώτη φορά το πρόσωπο της νέας S-Class, μέσω ενός επίσημου σκίτσου.


Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, το «Meet Mercedes Digital» είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνιών που η εταιρεία θα χρησιμοποιεί σε τακτική βάση για να μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά προϊόντα και τις επιχειρηματικές της κινήσεις. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε με την δημοσιογράφο της Mercedes, Yasmine Blair ως οικοδεσπότη και τον CEO της Daimler, Ola Källenius ως καλεσμένο.
 
Η αλήθεια είναι πως αυτά που ειπώθηκαν δεν ήταν και τόσο ενδιαφέροντα, μέχρι να κάνει την εμφάνισή της μία εικόνα που έδειχνε το εμπρόσθιο μέρος της νέας S-Class. Μία πρώτη γεύση μέσω των κατασκοπευτικών εικόνων έχουμε πάρει, ωστόσο το επίσημο σκίτσο επιβεβαιώνει πως το νέο μοντέλο δε θα απομακρυνθεί σχεδιαστικά από το τρέχον. Φυσικά θα υιοθετήσει ένα πιο μοντέρνο πρόσωπο προσαρμόζοντας το σχεδιασμό των προβολέων από τη CLS και την ανανεωμένη E-Class.
 
Ο Ola Källenius από τη μεριά του δεν είπε πολλά, παρά μόνο πως έχει οδηγήσει ένα μοντέλο προ-παραγωγής και εντυπωσιάστηκε από το πόσο γαλήνια ταξίδευε παρά το γεγονός πως κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στην Autobahn. Παράλληλα στάθηκε και στον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα έχει.
 
Η νέα S-Class θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, ενώ η ηλεκτρική EQS το 2021.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως φευγαλέα έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρόβολοι των ανανεωμένων E-Class κουπέ και κάμπριο σε μία κοινή εικόνα. Κρίνοντας από τη μάσκα Panamericana, αυτή στα αριστερά είναι μια καυτή παραλλαγή AMG E53. Τα δύο μοντέλα αναμένεται να αποκαλυφθούν στις27 Μαΐου.

CORAL GAS PASXA
skoda