Το Faraday Future FF 91 έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από περίπου τρία χρόνια αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζει την εξέλιξή του.

Τρία μόντεμ είναι ενσωματωμένα στο όχημα.

Προσθέστε και το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης FFAI.

Το πιο Hi-Tech εσωτερικό

1.693 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2019)

Το Faraday Future FF 91 έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από περίπου τρία χρόνια αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζει την εξέλιξή του. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες του εσωτερικού που αξίζει να δούμε.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία υπόκειται στο γεγονός πως η καμπίνα του Faraday Future FF 91 είναι εξοπλισμένη από 11 οθόνες, διαφορετικές μεταξύ τους. Η μεγαλύτερη βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, ενώ μια ακόμα έχει τοποθετηθεί μπροστά ακριβώς από τη θέση του συνοδηγού. Μία τρίτη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και έχει τον ρόλο του πίνακα οργάνων, ενώ πολλές μικρότερες είναι ενσωματωμένες στα πλαϊνά όλων των θυρών. Οι τελευταίες φιλοξενούν τα χειριστήρια για τη ρύθμιση καθισμάτων, κλιματισμού, μεμονωμένων ζωνών ήχου και πολλά άλλα.
 
Το πίσω μέρος προσφέρει στους επιβάτες ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια. Τα καθίσματα σύμφωνα με τη Faraday είναι μηδενικής βαρύτητας, ενώ η ορατότητα είναι η καλύτερη δυνατή. Η δυνατότητα θέρμανσης, ψύξης και μασάζ είναι στάνταρ, ενώ υπάρχει επίσης το «Spa Mode» που μπορεί να αλλάξει τον φωτισμό και τον ήχο.
 
Η συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο δεν θα μπορούσε να λείπει. Τρία μόντεμ είναι ενσωματωμένα στο όχημα. Το ένα έχει άμεση σχέση με τις λειτουργίες του αυτοκινήτου και τις ασύρματες ενημερώσεις, ενώ τα άλλα δύο επικεντρώνονται στο χειρισμό δεδομένων για συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία εντός του οχήματος.
 
Τέλος σε όλα τα παραπάνω προσθέστε το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης FFAI. Το τελευταίο χρησιμοποιεί τους αισθητήρες, τις κάμερες και το λογισμικό του αυτοκινήτου και αναγνωρίζει το πρόσωπο, τη φωνή και το βάρος του επιβάτη, έτσι ώστε να προσαρμόσει τις προσωπικές ρυθμίσεις του καθενός αναφορικά με το κάθισμα, τη θερμοκρασία και την ένταση του ήχου.  

PEIRAIOS LEASING
OPEL