Torres: Το νέο SUV της SsangYong, στην Ευρώπη ως ηλεκτρικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Torres: Το νέο SUV της SsangYong, στην Ευρώπη ως ηλεκτρικό

2.326 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2022)

Η SsangYong επιστρέφει στο προσκήνιο δείχνοντας το νέο SUV που ετοιμάζει με την ονομασία Torres, το οποίο θα έρθει και στην Ευρώπη ως ηλεκτρικό!

Ετοιμάζει νέο SUV η SsangYong

Η SsangYong βρίσκεται σε φάση αναζήτησης νέου επενδυτή, ωστόσο η κορεατική εταιρεία συνεχίζει παράλληλα την εξέλιξη νέων μοντέλων τα οποία θα εισάγει στις παγκόσμιες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό δημοσίευσε διάφορα σκίτσα του νέου της SUV, που θα ονομάζεται Torres.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σκληροτράχηλο και περιπετειώδες

Όντας εξέλιξη του πρότζεκτ J100 που ανακοινώθηκε πέρυσι, το Torres έχει λάβει το όνομά του από το Εθνικό Πάρκο Torres del Paine στην Παταγονία, που είναι γνωστό για τα βουνά, τους παγετώνες, τις λίμνες και τα ποτάμια του. Με αυτόν τον τρόπο η SsangYong κάνει τη σύνδεση μεταξύ του νέου SUV και του περιπετειώδους χαρακτήρα που θα έχει, όπως άλλωστε φαίνεται και στις εικόνες.

Σχεδιασμένο με τη νέα γλώσσα «Powered by Toughness»

Η εταιρεία λέει ότι το Torres θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της, που ονομάζεται «Powered by Toughness». Η νέα γλώσσα θα δώσει στα αυτοκίνητα έντονα χαρακτηριστικά που θα τα καθιστούν στιβαρά σε εμφάνιση. Από κει και πέρα οι εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν πως το Torres θα διαθέτει λεπτά φωτιστικά σώματα και μάσκα που θυμίζει Jeep.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center