Toyota RAV4 5ης γενιάς (από το 2018)
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota RAV4 5ης γενιάς (από το 2018)

27.286 Επισκέψεις στο άρθρο

To νεότερο RAV4 στην 5η του γενιά παρουσιάστηκε το 2018 και συνεχίζει απτόητο την επιτυχημένη πορεία του μοντέλου όλα αυτά τα 26 χρόνια. To RAV4 σε αυτή του την γενιά «μεταμορφώθηκε» και απέκτησε έναν γενικότερα πιο σύγχρονο χαρακτήρα (αισθητικά, χωροταξικά, ποιοτικά και οδηγικά), ενώ ενσωματώνει επιπλέον όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας και συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τον φιλικό του χαρακτήρα αλλά και με τις αυξημένες δυνατότητές του σε εκτός δρόμου διαδρομές. To μήκος του αυξήθηκε στα 4,6 μ. και είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με τιμές που ξεκινούν από τα 27.700 ευρώ.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχεδίαση: Επιβλητική SUV εμφάνιση
 Εμφανισιακά, το νέο RAV4 είναι επιβλητικό και δεν περνάει απαρατήρητο όντας «φρέσκο» σε σχήμα, προβάλλοντας άμεσα την SUV ταυτότητά του αλλά και το DNA της Toyota. Η «αιχμηρή» λογική της σχεδίασης του χαρίζει δυναμισμό αλλά και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, ενώ τα 195 χλστ. απόστασης από το έδαφος, τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους και τα προαιρετικά σκαλοπάτια στα μαρσπιέ τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του.

Eσωτερικό: Premium ποιότητα και τεχνολογία
Το εσωτερικό της 5ης γενιάς του  RAV4 είναι εντελώς νέο και διακρίνεται για την ευχρηστία του, τους μεγάλους του χώρους, την καλή ποιότητα κατασκευής του και την σύγχρονη εικόνα του. Η εικόνα είναι high-tech με ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7 ιντσών να είναι ευανάγνωστος και να «δίνει» πληθώρα πληροφοριών ανάλογα και με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεχθεί, ενώ στο κέντρο του ταμπλό «φιγουράρει» το σύστημα infotainment με την οθόνη των 8 ιντσών το οποίο είναι συμβατό με Apple Car Play & Android Auto από τη βασική έκδοση. Οι χώροι είναι και πάλι ελαφρώς αυξημένοι σε σχέση με την 4η γενιά τόσο για επιβάτες όσο και αποσκευές, με τον αντίστοιχο χώρο για αυτές να είναι στα 580 λίτρα.

Γκάμα για όλα τα γούστα…
To νέο RAV4 διατίθεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων και κιβωτίων, καλύπτοντας με ευκολία όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από ένα σύγχρονο SUV αυτοκίνητο. Προσφέρεται έτσι σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις με 2λιτρο κινητήρα 175 ίππων με χειροκίνητο η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ φυσικά διακρίνεται για την υβριδική τεχνολογία του στην έκδοση  με τον 2,5 λτ. κινητήρα που αποδίδει συνδυαστικά 218 ίππους και επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση μόλις 4,5 λτ./100 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN