Η 4η γενιά του RAV4 ενσωμάτωσε και για την Ευρώπη μεταξύ άλλων και το υβριδικό σύστημα της Toyota διευρύνοντας έτσι την γκάμα υβριδικών της.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 4η γενιά του RAV4 ενσωμάτωσε και για την Ευρώπη μεταξύ άλλων και το υβριδικό σύστημα της Toyota διευρύνοντας έτσι την γκάμα υβριδικών της.

Toyota RAV4 4ης γενιάς (2012-2018)

27.215 Επισκέψεις στο άρθρο

H προηγούμενη γενιά του Toyota RAV4 παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2012 και πέρασε ουσιαστικά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, ενσωματώνοντας νέα σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού και πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα. Από την εμφάνισή του αρχικά, το RAV4 υιοθέτησε την νέα γεμάτη ακμές και έντονο δυναμισμό σχεδιαστική ταυτότητα της Toyota, ενώ μεγάλωσε και άλλη μια φορά σε διαστάσεις, φτάνοντας τα 4.569 χλστ. σε μήκος και ήταν διαθέσιμο σε δικίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Νέα εποχή στο εσωτερικό
To εσωτερικό του 4ης γενιάς RAV4 αναβαθμίστηκε σε ποιότητα με χρήση καλύτερων υλικών και απέκτησε και πιο σύγχρονο διάκοσμο με την προσθήκη μιας οθόνης 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. Αύξηση είχαμε και στο κομμάτι των χώρων με το 5θυρο και σε αυτή τη γενιά αποκλειστικά RAV4 να προσφέρει μεγάλες ανέσεις σε έως και 5 επιβάτες καθώς και 547 λίτρα για τις αποσκευές που αυξάνονταν ακόμα κατά έως και 100 λίτρα μέσω του διπλού δαπέδου.

Νέα τετρακίνηση, κινητήρες και Sport πρόγραμμα οδήγησης
Το 4ης γενιάς RAV4 εφοδιάστηκε με νέους κινητήρες που πλαισίωσαν τον 2λιτρο των 150 ίππων της προηγούμενης γενιάς καθώς και με υβριδική έκδοση (από το 2016), ενώ για άλλη μια φορά απέκτησε και νέο σύστημα τετρακίνησης με δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος της ροπής στο 50:50 ανά άξονα. Επιπλέον λάνσαρε το σύστημα Integrative Dynamic Drive το οποίο ήταν ένα από τα πρώτα συστήματα παραμετροποίησης της οδικής συμπεριφοράς της κατηγορίας και μέσω της επιλογής Sport το καθιστούσε ακόμα πιο ευχάριστο στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center