ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τρία νέα μοντέλα ετοιμάζει η Tesla!

4.514 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2024)
Η εικόνα teaser της Tesla.
2 Φωτογραφίες »

Η εικόνα teaser της Tesla.

- Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα.
- «Θα είναι πολύ ξεχωριστά» είπε ο Musk.
- Ένα βαν βρίσκεται πιθανότατα μέσα στα νέα Tesla.
- Η Tesla είχε «δείξει» και νωρίτερα τα δύο από τα τρία οχήματα.

Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα

Τρία νέα μοντέλα της Tesla βρίσκονται προ των πυλών, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο επικεφαλής της Αμερικανικής μάρκας, Elon Musk. Μάλιστα, ο Musk έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη teaser εικόνα, χωρίς ωστόσο να συνοδευτεί με επιπλέον πληροφορίες για αυτά.

«Θα είναι πολύ ξεχωριστά» είπε ο Musk

Ο Musk κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης μετόχων της εταιρείας γνωστοποίησε πως τα νέα αυτοκίνητα βρίσκονται στα σκαριά. Παράλληλα, δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία τα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους όντας καλυμμένα με λευκό σεντόνι. Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο, μιας και ο ιδρυτής της Tesla δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία. «Προφανώς έχουμε κάποια νέα προϊόντα στα οποία εργαζόμαστε κάτω από τα καλύμματα. Νομίζω ότι αυτά θα είναι πολύ ξεχωριστά», ήταν τα λόγια του Elon Musk προς τους μετόχους.

Ένα βαν βρίσκεται πιθανότατα μέσα στα νέα Tesla

Κοιτώντας την εικόνα παρατηρούμε πως ένα από τα αυτοκίνητα είναι ψηλό, όπως θα ήταν ένα βαν με τετραγωνισμένη σχεδίαση. Τα άλλα δύο φαίνονται πως έχουν πιο παραδοσιακή σχεδίαση, με χαμηλότερη γραμμή οροφής. Πρέπει να σημειωθεί πως η Tesla σχεδιάζει να αποκαλύψει το robotaxi στις 8 Αυγούστου, οπότε ένα από τα καλυμμένα μοντέλα ίσως να είναι αυτό. Τον Απρίλιο, η μάρκα ανέφερε επίσης ότι επιταχύνει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας νέων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων πιο προσιτών οχημάτων. Αυτά, είπε η Tesla πως θα φτάσουν στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025.

Η Tesla είχε «δείξει» και νωρίτερα τα δύο από τα τρία οχήματα

Τέλος, να θυμίσουμε πως η Tesla μοιράστηκε τις δύο από τις τρεις εικόνες των «μυστικών» οχημάτων τον περασμένο Απρίλιο μέσω του πλάνου της «Master Plan Part 3». Τότε, η Tesla είχε πει πως ένα αυτοκίνητο, ένα βαν για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση, αλλά και ένα λεωφορείο, ήταν στα σκαριά. 

Πλέον, μένει να φανεί τι ετοιμάζει η Tesla και  πότε αυτά τα «μυστικά» μοντέλα θα είναι διαθέσιμα!  

Toyota
NEXEN NFERA PRIMUS