Η εξέλιξη των ελαστικών αυτοκινήτου: Νέες τεχνολογικές καινοτομίες
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εξέλιξη των ελαστικών αυτοκινήτου: Νέες τεχνολογικές καινοτομίες

4.356 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τα ελαστικά που φουσκώνουν μόνα τους, μέχρι τις 3D κεντρικές λεπίδες που διαθέτουν κάποια ελαστικά – πιονέροι τεχνολογίας! Οι σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, φέρνουν στην αγορά αποδοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά ελαστικά, σχεδόν στα ίδια λεφτά.

Οι 4 τομείς της εξέλιξης, τα πνευματικά ελαστικά & η ανάγκη διαρκούς βελτίωσης

Είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών, των ραγδαίων εξελίξεων. Όπως τα καινούργια αυτοκίνητα διαρκώς βελτιώνονται, έτσι και τα σχετιζόμενα αναλώσιμα αναβαθμίζουν τις προδιαγραφές τους. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών είναι που δημιουργούν προκλήσεις για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με 4 βασικούς τομείς εξέλιξης:
  • μοντέρνα εμφάνιση
  • υψηλές επιδόσεις
  • ανθεκτικότητα
  • καλή σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας
Ειδικά για τα ελαστικά, η ασφάλεια είναι νο1 προτεραιότητα. Μία παράμετρος που συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την καλή σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ελαστικό είναι το σημαντικότερο «εξάρτημα» ενός αυτοκινήτου ως το μοναδικό σημείο επαφής-τριβής ανάμεσα σε όχημα και δρόμο. Η πλειοψηφία των σύγχρονων αυτοκινήτων «φοράει» πνευματικά ελαστικά τα οποία για να διατηρήσουν το σχήμα τους χρησιμοποιούν συμπιεσμένο αέρα, με σαμπρέλα ή χωρίς. Αυτό το είδος των ελαστικών δέχεται πιέσεις-ζημιές (φθορά, σκασίματα κ.λπ.), για αυτό και οι εταιρείες ψάχνουν διαρκώς τρόπους να βελτιώσουν τα προϊόντα τους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA