Η νέα Porsche Cajun είναι επίσημα πλέον σε στάδιο εξέλιξης (ανεπίσημη φωτογραφία)

Η νέα Porsche Cajun είναι επίσημα πλέον σε στάδιο εξέλιξης (ανεπίσημη φωτογραφία)

Επισημοποιείται η Porsche Cajun!

(30/11/2010)

Η εξέλιξη του μοντέλου που φημολογείται εδώ και περίπου 3 χρόνια αποτελεί πλέον πραγματικότητα για την Porsche. Με επίσημη ανακοίνωση της η γερμανική φίρμα προχωρά με γοργούς ρυθμούς το νέο μικρό της SUV, το οποίο θα φέρει τελικά το όνομα Cajun και θα τοποθετηθεί κάτω από την Cayenne.

Μετά την αναπάντεχα καλή πορεία της Cayenne τα τελευταία χρόνια, η γερμανική εταιρεία θα προβεί τελικά στην ανάπτυξη του στόλου της, σχετικά με την κατηγορία των SUV! Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το επόμενο εγχείρημα της είναι ένα μικρό SUV όχημα, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από την Cayenne, και για το οποίο έως σήμερα διαβάζαμε μόνο φήμες. Τώρα η εταιρεία έρχεται να επιβεβαιώσει το όνομα του που τελικά θα είναι Cajun όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, καθώς και το γεγονός ότι η εξέλιξη του προχωρά κανονικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Cajun θα αποτελεί ένα από τα entry-level οχήματα της Porsche (μαζί με την Boxster), το οποίο θα έχει σαν στόχο την προσέλκυση νεανικού αγοραστικού κοινού, ενώ όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, θα χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως το μικρό βάρος, ο εύκολος χειρισμός και η καλή ευελιξία στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Περισσότερα επίσημα στοιχεία δεν αναφέρονται προς το παρόν, ενώ πηγές θέλουν την τιμή της Cajun να είναι αυξημένη κατά 5-10% σε σχέση με το Audi Q5 (στο οποίο θα βασίζεται), καθώς και τη διάθεση της να ξεκινά το 2014.
AUTOFIT PASXA
skoda