Βλέπετε το πρωτότυπο Mission E Cross Turismo concept πάνω στο οποίο βασίζεται η Taycan Cross Turismo.

Παράταση στην πρεμιέρα της Taycan Cross Turismo

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2020)

Παράταση στην επίσημη πρεμιέρα της Taycan Cross Turismo δίνει η Porsche, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της γερμανικής μάρκας, Oliver Blume.

Λίγους μήνες πίσω απ` ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα γίνει το ντεμπούτο της νέας Porsche Taycan Cross Turismo. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο αρχικά προορίζονταν να παρουσιαστεί επίσημα μέχρι το τέλος του 2020, όμως όπως αποκάλυψε ο CEO της φίρμας, Oliver Blume μιλώντας σε δημοσιογράφους, εν τέλει η νέα πιο ευρύχωρη έκδοση της Taycan θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2021.
 
Αιτία για την καθυστέρηση αυτή είναι η πανδημία και οι απόρροιες που έχουν υπάρξει από αυτή, με τη μάρκα να δηλώνει ωστόσο, πως δε σκοπεύει να ακυρώσει κανένα έργο που έχει στα σκαριά.
 
Αν βασιστούμε στην τρέχουσα Taycan, τότε και το νέο μοντέλο θα προσφερθεί στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι ιπποδυνάμεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 530 και 761 ίππων.   
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Porsche προχώρησε στην αναβάθμιση της Taycan Turbo S, παρά το γεγονός πως το ηλεκτρικό μοντέλο μετρά λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του. Παράλληλα η γερμανική φίρμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο της ανανεωμένης Panamera προσφέροντας της νέες εκδόσεις και μεγαλύτερη ισχύ.

ELASTIKA 2024
OPEL