H νέα έκδοση του Mini θα ονομάζεται Cargo, και θα βασίζεται στο Clubman της φωτογραφίας.

H νέα έκδοση του Mini θα ονομάζεται Cargo, και θα βασίζεται στο Clubman της φωτογραφίας.

Η Mini ετοιμάζει τη νέα έκδοση: «Cargo»

(2/1/2012)

Αυξάνουν και πληθαίνουν οι εκδόσεις του Mini με τη νεότερη φήμη να μας έρχεται σχετικά με μια από τις πιο χρηστικές εκδόσεις. Πρόκειται για την «Cargo» που θα δούμε το Μάρτιο.

Ακόμη μια έκδοση για το Mini λοιπόν, η οποία μάλιστα στρέφεται γύρω από τη συνολική χρηστικότητα του αυτοκινήτου. Θα ονομάζεται Cargo, και όπως μαρτυρά το όνομα της, η προτεραιότητα, θα περιστρέφεται γύρω από τους χώρους... φόρτωσης. Μάλιστα, φόρτωσης αφού το Cargo θα βασίζεται στο γνωστό μας Clubman, όμως πίσω από τις δύο εμπρός θέσεις δεν θα υπάρχει τίποτε περισσότερο από άπλετος... χώρος φόρτωσης. Έτσι τα πίσω καθίσματα θα αφαιρεθούν, και επίσης τα πίσω παράθυρα θα κλείσουν, στα πρότυπα των Opel Astravan, και Peugeot 207 Van, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι ένα μικρό αλλά με μεγάλες ικανότητες φόρτωσης όχημα για μικρές επιχειρήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Είναι ίσως νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το αυτοκίνητο, όμως το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιεί τα σύνολα που συναντάμε στα υπόλοιπα μοντέλα, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, ενώ αναμένεται να διατίθεται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο.
Mercedes
skoda