Εκτεταμένες αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό, έχουν πραγματοποιήσει οι άνθρωποι της Aspec, για το Scirocco R.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εκτεταμένες αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό, έχουν πραγματοποιήσει οι άνθρωποι της Aspec, για το Scirocco R.

VW Scirocco 430R

6.339 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Aspec, έδωσε την δική του εκδοχή για το Scirocco R, αλλάζοντας το τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Με πιο έντονες και μυώδεις γραμμές στην εξωτερική σχεδίαση και με αρκετές προσθήκες στο bodykit, έρχεται η πρόταση της Aspec για το σπορ μοντέλο της γερμανικής εταιρείας. 
Στο εξωτερικό συναντάμε φαρδύ ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό kit, που περιλαμβάνει μεγάλη γρίλια μπροστά, καπό με μεγάλο αεραγωγό, καλύμματα για τους πλαϊνούς καθρέπτες, μεγαλύτερα πλαϊνά μαρσπιέ μαζί με σπόιλερ στο μπροστά, όπως και το πίσω μέρος. Χαρακτηριστική είναι και η μεγάλη αεροτομή, που στηρίζεται στο πορτμπαγκάζ του hot hatch μοντέλου.
Οι ζάντες της Aspec είναι 19 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό τους φιλοξενούν εξαπίστονες δαγκάνες, κατασκευής του βελτιωτικού οίκου, με δισκόπλακες Pagid, ενώ τα σωληνάκια των φρένων είναι μεταλλικά. 
Όσον αφορά τον κινητήρα του Scirocco 430R, έχουν γίνει εκτεταμένες βελτιώσεις, που δεν έχουν προσδιοριστεί όμως. Η ιπποδύναμη του έχει φτάσει στα 430 άλογα, από τα 250 της εργοστασιακής έκδοσης. Το μόνο που αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Aspec, είναι ότι έχουν τοποθετήσει στο Scirocco ένα έξυπνο σύστημα βαλβίδων εξαγωγής, το οποίο έχουν ονομάσει iDEAS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green