Τέλος, ο Βlume δήλωσε ξεκάθαρα ότι πέρα από το μοντέλο παραγωγής του Mission E concept δεν θα υπάρξει άμεσα νέο μοντέλο από την Porsche.

Coupe εκδοχή για Cayenne;

3.104 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2017)

Σε στάδιο συζητήσεων μέσα στην γερμανική φίρμα βρίσκεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει το λανσάρισμα μιας coupe εκδοχής της Cayenne. Δείτε τι έχει γίνει γνωστό.

Tώρα που η τρίτης γενιάς Porsche Cayenne έκανε το ντεμπούτο της επίσημα στη Φρανκφούρτη, πολλές είναι φήμες που έχουν αναπτυχθεί για τα επόμενα σχέδια της μάρκας πάνω στο πολυτελές SUV στο μέλλον. Στο Σαλόνι στις αρχές της εβδομάδας είδαμε την κορυφαία Cayenne Turbo των 550 ίππων αλλά φαίνεται πως μια νέα εκδοχή της Cayenne σε coupe βρίσκεται στα πλάνα της γερμανικής φίρμας.

Το αφεντικό της Porsche, Oliver Blume επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σκέφτεται να προχωρήσει σε μια τέτοια coupe εκδοχή για γίνει ανταγωνιστής της BMW X6 αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Aναλύουμε τις κατηγορίες και μπορεί να γίνει μια επιλογή στο μέλλον. Σήμερα, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Πρέπει να υπολογίσουμε τα δεδομένα και να μιλήσουμε με τους πελάτες μας.»
 
Πάντως, ο ίδιος φαίνεται να αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο ίσως βρίσκεται λίγο πριν πάρει την τελική έγκριση. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας « Στο τμήμα σχεδιασμού, πάντα μας ρωτούν και τις προτάσεις μας. Είναι το πιο όμορφο μέρος της δουλειάς μας: όταν η μάρκα μας λέει να δώσουμε τις ιδέες μας χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος παραγωγής. Για κάθε μοντέλο έχουμε πολλές ιδέες αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιο πλάνο.»

Τέλος, ο Βlume δήλωσε ξεκάθαρα ότι πέρα από το μοντέλο παραγωγής του Mission E concept δεν θα υπάρξει άμεσα νέο μοντέλο από την Porsche.

FORD E-TRANSIT
OPEL