Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει ότι η μάρκα έχει στα σχέδια της μια τέτοια έκδοση.

H Urus σε έκδοση Performante

2.332 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2017)

O ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Urus σε ακόμη πιο σπορτίφ εμφάνιση. Γίνεται;

Aνεξάρτητα για το ποια είναι η άποψη σου για το νέο μοντέλο της Lamborghini με την ονομασία Urus και την επιλογή της ιταλικής φίρμας να ακολουθήσει την μόδα και να λανσάρει ένα SUV, δεν γίνεται να μην παραδεχτεί κανείς ότι η σχεδιαστική γλώσσα του είναι η πλέον προκλητική, καθώς δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Ο σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design φαίνεται όμως πως προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζοντας πως θα μπορούσε να μοιάζει το Urus Super SUV σε έκδοση Performante για ακόμη καλύτερες επιδόσεις και πιο σπορτίφ εμφάνιση.
 
Σε σχέση με την εργοστασιακή Urus, το ψηφιακό αυτό σχέδιο λαμβάνει ανανεωμένης σχεδίασης προφυλακτήρα, πίσω αεροτομή, τροχούς από Huracan, oλόμαυρη οροφή και μια γρίλια με περισσότερες μαύρες λεπτομέρειες για να γίνει ο πρόβολος ακόμα πιο επιθετικός.

Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει ότι η μάρκα έχει στα σχέδια της μια τέτοια έκδοση. Αντιθέτως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είναι πιθανό να δούμε το μοντέλο να λαμβάνει σύντομα το υβριδικό σύστημα κίνησης της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
 

CORAL GAS PASXA
citroen