H πρόταση του Silva κινείται πλήρως στα πρότυπα της Urus.

Η Lambo Panamera;

2.779 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2017)

Mια νέα πρόταση του Kleber Silva για μία Lamborghini... Panamera ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πώς σας φαίνεται; Θα μπορούσε άραγε να γίνει πραγματικότητα;

To Urus Super SUV μπορεί πλέον να έχει αρκετές μέρες που έχει παρουσιαστεί, ωστόσο οι σχεδιαστές δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν ψηφιακές φωτογραφίες γύρω από το νέο μοντέλο της Lamborghini. Πρόσφατα, σας αποκαλύψαμε την πρόταση του Kleber Silva σχετικά πάνω σε ένα Lamborghini Polo και σήμερα ο ίδιος αποφάσισε να παρουσιάσει μια ακόμη πρόταση βασισμένη σε ένα άλλο πασίγνωστο μοντέλο από το Group VW, την Porsche Panamera.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα, υπήρχαν πολλές φήμες ότι η Lamborghini σκοπεύει άμεσα να στηρίξει τα σχέδια για ένα τέτοιο μοντέλο, ακολουθώντας τα βήματα της Porsche. Πιο συγκεκριμένα, πηγές από την Γερμανία ανέφεραν ότι εφόσον η Urus «παίζει» στην ίδια κατηγορία με την Cayenne, η μάρκα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Porsche και θα προσφέρει και μια επιλογή σε πιο coupe αμάξωμα.
 
Δεν υπάρχει φυσικά καμία επιβεβαίωση σχετικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η εταιρεία είναι αυτή τη στιγμή απασχολημένη γύρω από το λανσάρισμα του Urus Super SUV. Η τιμή της Urus αναμένεται να ξεπεράσει τις 187.000 ευρώ και θα γίνει διαθέσιμη την Ανοιξη.

H πρόταση του Silva κινείται πλήρως στα πρότυπα της Urus, λαμβάνοντας δάνειο τον πρόβολο στο σύνολο του, τις ζάντες και το μυώδες αμάξωμα του ενώ σε περίπτωση που γινόταν πραγματικότητα, θα μπορούσε να εξοπλιστεί το 650 ίππων μοτέρ της Urus αλλά και με υβριδική έκδοση που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, έχει πέραση στις Panamera.
 

SPRING SEAT
citroen