Το ανανεωμένο C4 Cactus λανσάρεται εμπορικά στο Ην. Βασίλειο σε δύο εκδόσεις του τρικύλινδρου PureTech των 1,2 λίτρων, με 110 και 130 ίππους, ενώ υπάρχει και η diesel επιλογή με τον 1.600άρη HDi των 100 ίππων.

Ντεμπούτο στην Ευρώπη κάνει και η ανάρτηση που η γαλλική εταιρεία αποκαλεί «Progressive Hydraulic Cushions» και η οποία προσφέρεται ως στάνταρ στις εκδόσεις Feel και Flair, υποσχόμενη να δώσει αίσθηση «μαγικού χαλιού».

Οι τιμές στο Ην. Βασίλειο ξεκινούν από τα τις 17.265 λίρες (19.460 ευρώ) για την έκδοση PureTech 82. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στους κατόχους τους στις αρχές του Απρίλη.

Στο εξωτερικό συναντάμε νέους προφυλακτήρες και φώτα, ενώ τα χαρακτηριστικά AirBumps έχουν μικρύνει και μετακινηθεί προς τα κάτω. Η Citroen λέει πως υπάρχουν 31 διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξει κάποιος το αγαπημένο του C4 Cactus.

Στο εσωτερικό συναντάμε τρεις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 επικουρικά συστήματα προς τον οδηγό.

Τα καινούρια καθίσματα που η Citroen ονομάζει Advanced Comfort Seats προσφέρουν ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη και διαθέτουν καλύτερο υλικό γέμισης.

Λανσάρεται το ανανεωμένο C4 Cactus (+video)

5.135 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

Το ριζικά ανανεωμένο Citroen C4 Cactus ξεκινά την εμπορική του καριέρα στο Ην. Βασίλειο. Δείτε σε τι εκδόσεις θα προσφέρεται, αλλά και πόσο θα κοστίζει, ενώ θυμηθείτε παράλληλα τι άλλαξε στο δημοφιλές μοντέλο των Γάλλων.

Η Citroen ανανέωσε το C4 Cactus και αντί να περιοριστεί στο σύνηθες αισθητικό facelift, το τοποθέτησε τη νέα υδραυλική ανάρτηση, ώστε να κάνει και αυτή μαζί του ντεμπούτο στην Ευρώπη. Η γαλλική εταιρεία την αποκαλεί «Progressive Hydraulic Cushions» και προσφέρεται ως στάνταρ στις εκδόσεις Feel και Flair, υποσχόμενη να δώσει αίσθηση «μαγικού χαλιού».
 
Η νέα ανάρτηση συνδυάζεται με τα επίσης καινούρια καθίσματα που η Citroen ονομάζει Advanced Comfort Seats και τα οποία προσφέρουν ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη και διαθέτουν καλύτερο υλικό γέμισης. Στο εξωτερικό συναντάμε νέους προφυλακτήρες και φώτα, ενώ τα χαρακτηριστικά AirBumps έχουν μικρύνει και μετακινηθεί προς τα κάτω. Η Citroen λέει πως υπάρχουν 31 διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξει κάποιος το αγαπημένο του C4 Cactus.
   
Το ανανεωμένο C4 Cactus, λοιπόν, λανσάρεται εμπορικά στο Ην. Βασίλειο σε δύο εκδόσεις του τρικύλινδρου PureTech των 1,2 λίτρων, με 110 και 130 ίππους, ενώ υπάρχει και η diesel επιλογή με τον 1.600άρη HDi των 100 ίππων. Από το Μάιο και μετά θα προστεθεί στη γκάμα και η ατμοσφαιρική έκδοση του κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων, η οποία έχει ισχύ 82 ίππων.
 
Η έκδοση PureTech 82 θα είναι και η φθηνότερη, καθώς θα κοστίζει από 17.265 λίρες (19.460 ευρώ). Οι τιμές Citroen C4 Cactus με τον κινητήρα PureTech 110 ξεκινούν στο Ην. Βασίλειο από τις 17.965 λίρες (20.249 ευρώ) στην έκδοση Feel. Όποιος Βρετανός θέλει diesel θα πρέπει να πληρώσει 18.995 λίρες (21.413 ευρώ) για την έκδοση BlueHDi 100. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στους κατόχους τους στις αρχές του Απρίλη.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen