Ένα τμήμα της κεντρικής κονσόλας του Α1 κυριαρχείται από το σύστημα ψυχαγωγίας MMI Touch.

Πρώτο teaser του Α1 (+vid)

2.733 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Η διαφημιστική εκστρατεία της Audi για το νέο Q8 έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες καθώς η φίρμα παρουσίασε το νέο SUV, ωστόσο όπως φαίνεται το ένα μοντέλο διαδέχεται το άλλο, καθώς η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser το οποίο αυτή τη φορά αφορά το νέο Α1.

Όπως μπορούμε να δούμε η Audi στον λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook ανήρτησε ένα βίντεο το οποίο μας δείχνει την ένα τμήμα της κεντρικής κονσόλας του Α1 που κυριαρχείται από το σύστημα ψυχαγωγίας MMI Touch που συνδυάζεται με οθόνη αφής, ενώ λίγο πιο κάτω εμφανίζονται τα μπουτόν που ελέγχουν το σύστημα κλιματισμού.
 
Από κει και πέρα, το γεγονός πως το νέο μικρό της Audi δεν θα εξοπλιστεί με δεύτερη οθόνη αφής όπως συμβαίνει στα A6, A7, A8 και Q8 δεν αποτελεί έκπληξη , ενώ όπως όλα δείχνουν το μοντέλο θα αποφύγει την 3θυρη έκδοση και θα πωληθεί μόνο ως Sportback.
Επιπλέον η φίρμα αναφέρει πως το νέο A1 το εσωτερικό του θα είναι διαμορφωμένο με το Virtual Cockpit της εταιρείας, κάτι το οποίο συναντάμε σε όλα τα τελευταία μοντέλα της μάρκας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν ο πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων θα βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό ή θα αποτελεί μέρος των πλουσιότερων εκδόσεων.
 
Λεπτομέρειες για το πότε θα αποκαλυφθεί το Audi A1 δεν έχει υπάρξει, ωστόσο η λέξη «Barcelona» που αναγράφεται στο βίντεο, δεν αποκλείεται να υποδηλώνει πως το νέο μικρό θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε μία εκδήλωση στη Βαρκελώνη.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL