Παρελθόν από τη γραμμή παραγωγής της Land Rover αναμένεται να γίνει το Range Rover Evoque.

Κόβεται το 3θυρο Evoque

2.627 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2017)

Παρελθόν από τη γραμμή παραγωγής της Land Rover αναμένεται να γίνει το Range Rover Evoque.

Έξι χρόνια μετά την παραγωγή του Range Rover Evoque, η τρίθυρη έκδοση του μοντέλου αναμένεται να κοπεί από την αγορά των ΗΠΑ. Οι πωλήσεις της συγκεκριμένης έκδοσης έχουν σημειώσει πτώση σε σχέση με αυτές της πεντάπορτης αλλά και της κάμπριο, με την εταιρεία να παίρνει την απόφαση να αποσύρει το μοντέλο.
 
Ωστόσο όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού ο «θάνατος» του 3θυρου μοντέλου θα φέρει στις άλλες δύο εκδόσεις, ανανεωμένα χαρακτηριστικά κυρίως σε ότι έχει να κάνει σχέση με τα μηχανικά σύνολα.
Συγκεκριμένα ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.0-λίτρων Ingenium θα βρεθεί κάτω από το καπό, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο τετρακύλινδρο μοτέρ να προσφερθεί στις Jaguar XE, XF αλλά και στο Range Rover Velar.
 
Ο νέος κινητήρας παράγει ως στάνταρ 240 ίππους, ενώ μπορεί να ενισχυθεί στα 290 άλογα με τις εκδόσεις HSE Dynamic και Autobiography. Η πρόσθετη αυτή ισχύς έρχεται σε συνδυασμό με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων που μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, επιτρέποντας στο μοντέλο να φτάσει από στάση τα 96χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος, παράλληλα με τις εκδόσεις του HSE Dynamic και Autobiography, η Land Rover θα παρουσιάσει επίσης τη νέα έκδοση «Landmark Edition», η οποία θα προσθέσει κάποια οπτικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων 19αρες ζάντες και μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία στο εσωτερικό.    

peugeot
citroen