Το φρέσκο ΤΤ είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. (φωτό από το τωρινό ΤΤ).

Στη Γενεύη το «φρέσκο» ΤΤ

3.201 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2018)

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως για τις κινήσεις που ετοιμάζει η Audi για το ανανεωμένο ΤΤ.

H Αudi είναι έτοιμη να «φρεσκάρει» το ΤΤ το επόμενο έτος, προσφέροντας αρκετά καινοτόμα στοιχεία στην εμφάνιση του και αναβαθμίζοντας την απόδοση των μοτέρ τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και με κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει κατά καιρούς στο φως της δημοσιότητας, το μοντέλο αναμένεται να λάβει δάνειο αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το τελευταίο Audi R8. Οι αλλαγές αναμένονται να γίνουν στον μπροστινό προφυλακτήρα και τους εισαγωγείς αέρα ενώ διαρροές αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα πλήρως διαφοροποιημένο πίσω μέρος.
 
Νέα μοτέρ φαίνεται απίθανο να προστεθούν, ωστόσο η Audi φαίνεται πως εργάζεται στο να βελτιώσει τους τωρινούς κινητήρες της, αυξάνοντας όσο είναι δυνατό την ιπποδύναμη τους και περιορίζοντας στο μέτρο του δυνατού την κατανάλωση καυσίμου.

Μεγάλες αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο δεν πρέπει να περιμένουμε, αν και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι και το ανανεωμένο Audi TT θα είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων ασφαλείας αλλά και το σύστημα Virtual Cockpit.

Aν και δεν πρέπει να περιμένουμε το εμπορικό του λανσάρισμα πριν το 2019, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

CORAL GAS PASXA
citroen