Στην εικόνα βλέπετε το Instinct Concept.

Ο διάδοχος του Peugeot 508 θα αντλήσει αισθητικά στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Instinct Concept.

Έρχεται στη Γενεύη το νέο Peugeot 508

3.066 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Η Peugeot ετοιμάζει να παρουσιάσει το νέο 508, ένα εντυπωσιακής σχεδίασης μοντέλο με έμπνευση από το Instinct Concept, το οποίο θα ισορροπεί ανάμεσα στα «συμβατικά» και στα «premium» οχήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η επόμενη γενιά του Peugeot 508, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα φέρει μία νέα σχεδιαστική γλώσσα για τη γαλλική μάρκα και θα υιοθετήσει νέες τεχνολογίες.
 
Ο διάδοχος του Peugeot 508 θα αντλήσει αισθητικά στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Instinct Concept, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται να διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ψηφιακού ταμπλό i-Cockpit που διαθέτουν τα 3008 και 5008.
Το αυτοκίνητο θα στηθεί πάνω στην πλατφόρμα EMP2 του PSA, η οποία υποστηρίζει plug-in υβριδική τεχνολογία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα στηρίζει και πολλά άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών όπως, της Citroën, της DS, της Opel, ακόμα και της Toyota.
 
Συγκεκριμένα μεταξύ των διαφόρων οχημάτων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα EMP2, είναι το Peugeot 308 και τα 3008 και 5008. Το Citroën C5 Aircross, το νέο DS7 Crossback, το Opel Grandland X και το Combo (που αναπτύχθηκαν από κοινού πριν η PSA αγοράσει τη γερμανική επιχείρηση από τη General Motors) και το Toyota ProAce και ProAce Verso.

FORD E-TRANSIT
fiat