Στην κατασκευή μιας κάμπριο έκδοσης του νέου Nissan Leaf προχώρησε η εταιρεία.

Το ένα και μοναδικό μοντέλο παρουσιάστηκε στο φόρουμ του Τόκιο.

Η Nissan έκανε κάμπριο το νέο Leaf

3.678 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2018)

Στην κατασκευή μιας κάμπριο έκδοσης του νέου Nissan Leaf προχώρησε η εταιρεία, κάτι το οποίο γνωστοποίησε η ίδια.

Όπως αναφέρει η ιαπωνική μάρκα, η κάμπριο έκδοση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου ονομάζεται Nissan Leaf Open Car και πρόκειται για ένα πρωτότυπο, το οποίο δημιουργήθηκε για να γιορτάσει η εταιρεία τις 100.000 μονάδες που πωλήθηκαν στην Ιαπωνία από τότε που το ηλεκτρικό μοντέλο εισήχθη στη χώρα πριν από οκτώ χρόνια.
 
Το ένα και μοναδικό μοντέλο παρουσιάστηκε σε ένα φόρουμ του Τόκιο μπροστά σε περίπου 100 άτομα συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών στελεχών αλλά και στελεχών της εταιρείας.
Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το ηλεκτρικό κάμπριο μοντέλο, ωστόσο ανέφερε πως πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχει μπορεί να τα βρει κανείς και στο κανονικό μοντέλο, μέρος των οποίων είναι το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPilot, το e-Pedal και άλλες τεχνολογίες «ευφυούς κινητικότητας».
 
Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε πως το ηλεκτρικό μοντέλο παίρνει ισχύ από τον ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 150 ίππων που βρίσκεται στο hatchback το οποίο κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 8.2 δευτερόλεπτά, έχοντας αυτονομία κίνησης για 378 χιλιόμετρα.

Hyundai
OPEL