Δεν αποκλείεται το παγκόσμιο ντεμπούτο του ενώπιον του κοινού να γίνει στο Auto Show του Λος Αντζελες.

Μετά την αποκάλυψη των υβριδικών plug-in Renegade και Compass, έρχεται και η σειρά του PHEV, Jeep Wrangler να κάνει την εμφάνισή του.

Από αυτή τη λήψη φαίνεται πως το καμουφλάζ περνάει πάνω από το καπό και καταλήγει στην αριστερή μεριά.

Το plug-in υβριδικό Wrangler εντοπίστηκε

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2019)

Από την πρώτη στιγμή που η Jeep παρουσίασε το νέο Wrangler γνωρίζαμε πως μελλοντικά θα υπάρξει και μία plug-in υβριδική έκδοση. Σήμερα το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του δείχνοντας πως είναι καθόλα έτοιμο για το ντεμπούτο του.

Μετά την αποκάλυψη των υβριδικών plug-in Renegade και Compass, έρχεται και η σειρά του PHEV, Jeep Wrangler να κάνει την εμφάνισή του. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες η εν λόγω έκδοση του SUV εντοπίστηκε στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, με ένα μαύρο καμουφλάζ να τρέχει από το ένα μπροστινό φτερό στο άλλο, προκειμένου να κρύψει τη θύρα φόρτισης αλλά και να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την πλευρά στην οποία είναι τοποθετημένη.
 
Αυτό το στοιχείο αποκαλύπτει ακόμα τη διαφορετική στρατηγική της μάρκας σε σχέση με τα μικρότερα μοντέλα της, καθώς τόσο το Renegade όσο και το Compass, έχουν εγκατεστημένη τη θύρα φόρτισης στο πίσω αριστερά φτερό και όχι μπροστά, όπως συμβαίνει με το Wrangler. Τώρα αν η θύρα φόρτισης είναι τοποθετημένη από τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά μένει να φάνει.
 
Η Jeep αναμένεται να θέσει προς πώληση το plug-in υβριδικό Wrangler το 2020, έτσι δεν αποκλείεται το παγκόσμιο ντεμπούτο του ενώπιον του κοινού να γίνει στο Auto Show του Λος Αντζελες.     

Hyundai
4green