Η Citroen φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα

3.127 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2019)

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε η Citroen και προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε εορταστικές τιμές. Μάθετε μέχρι πότε ισχύει...

Η Citroën μας βάζει στο κλίμα των εορταστικών ημερών, καθώς προσφέρει όλα της τα μοντέλα σε ειδικές τιμές, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται την απόλυτη άνεση, μοναδικό σχεδιασμό που μπορεί να προσφέρει και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ασύγκριτη άνεση απόκτησης ενός νέου μοντέλου. 

Η πλήρης γκάμα των μοντέλων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το νέο C5 Aircross, το C4 Cactus, το C3 Aircross, το C3 και το C1, είναι άμεσα διαθέσιμη με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2 με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, 5 χρόνια εγγύηση και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, νέες συλλεκτικές εκδόσεις Origins, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και κορυφαία άνεση.

Κλείνοντας, η μάρκα προσκαλεί τους καταναλωτές να μπουν πιο νωρίς στο πνεύμα των... άνετων εορτών, στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën ή στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr, έως τις 31 Δεκεμβρίου.

CORAL GAS PASXA
fiat