Σε λίγες ώρες το νέο SEAT Leon θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του.

Tο νέο Leon βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (MQB) με την τελευταία γενιά των VW Golf και Skoda Octavia.

Δείτε το SEAT Leon πριν το ντεμπούτο του.

Δείτε το SEAT Leon πριν το ντεμπούτο του

23.877 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Σε λίγες ώρες το νέο SEAT Leon θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του, ωστόσο δε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τότε για να το δείτε, καθώς διέρρευσαν εικόνες που μας παρουσιάζουν τη νέα γενιά του hatchback.


Κοιτώντας τις εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας φαίνεται πως το νέο Leon έχει λάβει πιο δυναμικό σχεδιασμό, με αυτόν του εμπρόσθιου άκρου να θυμίζει λίγο αυτόν του Tarraco, συνδυάζοντας τη μικρή γρίλια και τα φωτιστικά σώματα με τις αιχμηρές γωνίες. Το πίσω άκρο φαίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό με τα φωτιστικά σώματα να ενώνονται μέσω μίας φωτιζόμενης λωρίδα που περνά από την πόρτα του χώρου αποσκευών. Η SEAT φαίνεται πως έχει αλλάξει και τα γράμματα στην ονομασία του μοντέλου, τα οποία πλέον είναι καλλιγραφικά.
 
Για το εσωτερικό δεν διέρρευσε κάποια φωτογραφία γνωρίζουμε όμως πως το ταμπλό έχει μία μικρή κλίση για να βοηθάει τον οδηγό, ενώ μικρότερος σε μέγεθος θα είναι ο επιλογέας ταχυτήτων.
 
Από κει και πέρα το νέο Leon βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (MQB) με την τελευταία γενιά των VW Golf και Skoda Octavia, πράγμα που σημαίνει ότι θα διατίθεται με μεγάλη ποικιλία βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση για το CUPRA .    
 
Όλα τα στοιχεία για το νέο SEAT Leon θα γίνουν γνωστά σε λίγες ώρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πλέον σε πλήρη αποκάλυψη τη νέα γενιά του μοντέλου.   

FORD E-TRANSIT
OPEL