3 φωτογραφίες »

Oι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν το πακέτο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mTune SMARTflash.

Το Focus ST της Μοuntune

2.282 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Η ισχύς του 2,3 λίτρων Ecoboost φτάνει τώρα σε νέα ύψη χάρη στο βελτιωτικό πακέτο της Μοuntune.


H πρώτη εταιρεία που ανακοινώνει κάποιο βελτιωτικό πακέτο για το ολοκαίνουριο Ford Focus ST γίνεται η Mountune. To όνομά του είναι m330 και όπως πιθανώς έχετε αντιληφθεί, το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στη νέα ιπποδύναμη του μικρομεσαίου hot-hatch.

O 2,3 λίτρων Ecoboost λοιπόν που αποδίδει εργοστασιακά 280 άλογα ενισχύεται τώρα κατά 50 επιπλέον ίππους, φτάνοντας συνολικά σε ισχύ τα 330 άλογα και τα 515 Nm ροπής, χάρη στην εγκατάσταση νέου λογισμικού στον εγκέφαλο του κινητήρα.

Oι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν το πακέτο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mTune SMARTflash και ένα διαγνωστικό Bluetooth OBD. Η εφαρμογή SMARTflash επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέγουν απευθείας μεταξύ των τριών διαφορετικών διαβαθμίσεων Performance, Stock και Anti Theft. Η πρώτη ενεργοποιεί τις προαναφερθείσες αυξήσεις ισχύος και ροπής μαζί με ένα πιο «επιθετικό» launch control, το προφίλ Stock επαναφέρει το όχημα στις αρχικές του ρυθμίσεις, ενώ το mode Anti-Theft ακινητοποιεί πλήρως το αυτοκίνητο.

Το πακέτο της Mountune ολοκληρώνεται με την προσθήκη ενός high-flow φίλτρου αέρα για το μοτέρ που φέρνει την τελική τιμή στα 650 ευρώ.
 

Hyundai
4green