2 φωτογραφίες »

Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz εργάζονται σκληρά προκειμένου να τελειοποιήσουν την ανανεωμένη Mercedes-AMG E63.

Στο Ring για τελευταία φορά η Mercedes-AMG E 63

2.314 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2020)

Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz εργάζονται σκληρά προκειμένου να τελειοποιήσουν την ανανεωμένη Mercedes-AMG E 63 και το γερμανικό σεντάν εντοπίστηκε στην πίστα του Nürburgring να «λιώνει» από τις εξαντλητικές δοκιμές.

Το γερμανικό ισχυρό μοντέλο, το οποίο θα προσφερθεί και σε βάγκον έκδοση, για μία ακόμα φορά έδειξε τα δύο άκρα που έχουν ανανεωθεί όπως και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερο ευκρινείς όμως και εκεί αναμένουμε μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στα φώτα, ενώ φυσικά οι τέσσερις τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης εξακολουθούν να είναι ένα εντυπωσιακό σημείο αναφοράς.
 
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά η «καυτή» E-Class φέρεται ότι παίρνει ένα ενημερωμένο και πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Η ανανεωμένη E 63 λογικά θα διατηρήσει τον V8 Twin-Turbo 4,0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG που προσφέρει 612 ίππους, έχοντας ωστόσο πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού το ίδιο μοτέρ στην GT 63 S Four-Door Coupe προσφέρει 640 ίππους.
 
Το πότε θα γίνει η παρουσίαση της ανανεωμένης E 63 δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αργήσει, αφού η φημολογία αναφέρει ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα στο μήνα που διανύουμε. Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω βίντεο από τις προπονήσεις του μοντέλου στη γερμανική πίστα.  
 

Mercedes
citroen