2 φωτογραφίες »

Το γερμανικό μικρομεσαίο τόσο στην hatchback όσο και στην σεντάν έκδοση θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον 5κύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 λίτρων.

Στο Ring δοκιμάζεται το Audi RS3 σεντάν (+vid)

1.982 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2020)

To Αudi RS3 βρίσκεται προ των πυλών με σκοπό να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην Mercedes-AMG A 45 S των 421 ίππων. Δείτε το στο Ring.


Η Αudi προσφέρει RS εκδόσεις πλέον στα περισσότερα SUV της από το Q3 έως και το Q8, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν εργάζεται πάνω στο πιο γνωστό RS της αγοράς, το RS3 σε hatchback και σεντάν έκδοση.

Τώρα, υπάρχει στο διαδίκτυο ένα νέο video στο οποίο εμφανίζεται το RS3 σεντάν να ολοκληρώνει γύρους στο Nurburgring ντυμένο με εκτεταμένο καμουφλάζ στο εμπρός μέρος, στις πλαϊνές ποδιές αλλά και στο πίσω μέρος, κυρίως για να κρύψει τους πιο μεγάλους του αεραγωγούς και τους ελαφρώς ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες του.

Η μεγάλη διαφορά όμως που θα έχει το RS3 δεν θα είναι στο κομμάτι της σχεδίασης αλλά στο κομμάτι του κινητήρα. Το γερμανικό μικρομεσαίο τόσο στην hatchback όσο και στην σεντάν έκδοση θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον 5κύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 λίτρων, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η ιπποδύναμή του, αφού λέγεται πως πρόθεση της φίρμας είναι η ισχύς του να φτάσει ακόμα και τα 420 άλογα ή ακόμα και τα 450 άλογα στην έκδοση Performance. Σκοπός της Audi φυσικά είναι το νέο RS3 να γίνει ο μεγάλος ανταγωνιστής της Mercedes-AMG A 45 S των 421 ίππων.

Τον περασμένο Ιούνιο η Audi ανέφερε πως η πρεμιέρα του RS3 θα γίνει σε λίγους μήνες. Το πιο πιθανό είναι πάντως να το δούμε στις αρχές του 2021.
 

ford
NISSAN