Ετοιμοπαράδοτο ή περιμένεις το καινούργιο που έχει καλύτερο εξοπλισμό;

43.472 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2024)
Ετοιμοπαράδοτο ή περιμένεις το καινούργιο που έχει καλύτερο εξοπλισμό;

- Το νέο Kuga έχει άλλη εμφάνιση, καλύτερο infotainment, αναγνωρίζει σήματα Κ.Ο.Κ. & σου λέει αν κουράστηκες
- Το ετοιμοπαράδοτο είναι 1.900 ευρώ φθηνότερο
- Σε 4 εκδόσεις έρχεται το νέο Kuga, το ετοιμοπαράδοτο βγαίνει στην ST-Line που έχει σπορ σχεδίαση

1.900 ευρώ φθηνότερο είναι το προ-facelift Ford

Είναι το best-seller Plug-in hybrid αυτοκίνητο για το 2023. Ο λόγος για το Ford Kuga, το SUV της Ford που ισορροπεί σε δύο κατηγορίες (μικρομεσαία Vs μεσαία) και το οποίο προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε 10 συνολικά εκδόσεις (εξοπλισμού και κινητήρων). Στην βάση της γκάμας του βλέπουμε την βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1,5 EcoBoost των 150 ίππων (6άρι χειροκίνητο κιβώτιο) ένα μηχανικό σύνολο που διατίθεται τόσο με το προ-facelift όσο και με το ανανεωμένο μοντέλο.
 
Αρχική τιμή 31.844 ευρώ έχει το προ-facelift Ford Kuga, στην εξοπλιστική έκδοση ST-Line. Η συγκεκριμένη τιμή είναι η φθηνότερη σε όλη την γκάμα του μοντέλου και προκύπτει μετά από έκπτωση 5.000 ευρώ που κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford. Όσον αφορά το ανανεωμένο Kuga, αυτό ξεκινά από τα 33.799 ευρώ στην εισαγωγική Titanium. Φυσικά, και τα δύο μοντέλα έχουν την καλύτερη - μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς (8 χρόνια).

Το νέο Kuga έχει άλλη εμφάνιση, καλύτερο infotainment, αναγνωρίζει σήματα Κ.Ο.Κ. & σου λέει αν κουράστηκες

Πόσο διαφορετικό είναι το ανανεωμένο Ford Kuga; Καταρχάς, από την εισαγωγική έκδοση Titanium φέρει όλες τις σχεδιαστικές αλλαγές, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε στην παρουσία Full LED προβολέων και στο έμβλημα της φίρμας που βρίσκεται στο κέντρο της μάσκας.
 
Γενικότερα, τώρα, το ανανεωμένο Ford Kuga έχει αναβαθμιστεί τεχνολογικά, προσφέροντας περισσότερες παροχές άνεσης και ασφάλειας. Οι κυριότερες προσθήκες αφορούν την νέα, μεγάλη οθόνη αφής των 13,2 ιντσών (8άρα στο προ-facelift), στο καλύτερο infotainment και στα +2 συστήματα υποβοήθησης οδηγού (αναγνώρισης σημάτων Κ.Ο.Κ. και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού).

Σε 4 εκδόσεις έρχεται το νέο Kuga, το ετοιμοπαράδοτο βγαίνει στην ST-Line που έχει σπορ σχεδίαση

Το προ-facelift Ford Kuga είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση ST-Line, ένα πακέτο που έχει σπορτίφ σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά και χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος (πιο «σφιχτή» ανάρτηση). Στην περίπτωση του Kuga οι λεπτομέρειες αυτές εντοπίζονται τόσο στο αμάξωμα (προφυλακτήρας) όσο και στην εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας του.
 
Η ST-Line έκδοση είναι διαθέσιμη και για το ανανεωμένο μοντέλο, μαζί φυσικά με την «βασική» Titanium αλλά και την Active η οποία έχει πιο off-road προσέγγιση και τη βλέπουμε για πρώτη φορά στην γκάμα του Kuga.
 
Πιο μικρή διαφορά τιμής, ωστόσο έχει η ST-Line του ετοιμοπαράδοτου και η Titanium του νέου. Διαβάστε στις γραμμές που ακολουθούν περισσότερα για τις διαφορές των εκδόσεων του Ford Kuga με τον 1.500άρη EcoBoost των 150 ίππων.

Σελίδα 2Σχεδίαση: Σπορτίφ ST-Line ή Titanium με προβολείς που φωτίζουν εκεί όπου στρίβεις;
Σελίδα 3Εσωτερικό - Χώροι: Πιο digital & με περισσότερες τεχνολογίες η καμπίνα του ανανεωμένου Kuga
Σελίδα 4H γνώμη μας, τιμές, μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
SPRING CHECK MERCEDES
test center