8 φωτογραφίες »

H οικογένεια των μοντέλων του Fiat 500 θα διατίθεται πλέον σε πέντε νέες εκδόσεις οι οποίες είναι οι εξής: Cult, Connect, Cross, Sport και το Dolcevita.

Αναβάθμισε την γκάμα του 500 η Fiat

6.472 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Την ανανεωμένη γκάμα των εκδόσεων για ολόκληρη την οικογένεια του Fiat 500 αποκάλυψε η ιταλική μάρκα.


Μετά την εισαγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού 500, αλλά και την αναβάθμιση που πρόσφερε στα Tipo και Panda, η Fiat προχώρησε στην παρουσίαση της ανανεωμένης γκάμας για τα Fiat 500, 500X και 500L, προσφέροντας στα μοντέλα νέες εξοπλιστικές εκδόσεις και περισσότερες επιλογές στη χρωματική παλέτα.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τη φίρμα, η οικογένεια των μοντέλων του Fiat 500 θα διατίθεται πλέον σε πέντε νέες εκδόσεις οι οποίες είναι οι εξής: Cult, Connect, Cross, Sport και το Dolcevita.
 
Η έκδοση Cult θα βρίσκεται στη βάση της γκάμας, διαθέτοντας ένα νέο αποκλειστικό χρώμα «Sicilian Orange» (πορτοκαλί) σε συνδυασμό με νέες επιλογές μπλε ταπετσαρίας. Ανεβαίνοντας την κλίμακα των εκδόσεων, αμέσως μετά βρίσκουμε την έκδοση Connect που απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Αυτή η δυνατότητα προσφέρεται μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας Uconnect με Apple CarPlay και Android Auto ως στάνταρ το οποίο φιλοξενείται σε 7 ιντσών οθόνη αφής. Το εν λόγω μοντέλο έρχεται επίσης εξοπλισμένο με cruise control, σπορ τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Εξωτερικά συνδυάζει το ασημένιο χρώμα με μαύρη οροφή.
 
Η ολοκαίνουργια έκδοση ακούει στο όνομα Dolcevita και αφορά αποκλειστικά το hatchback 500. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από την ονομασία της, η έκδοση Dolcevita αποτίει φόρο τιμής στην οικονομική άνθηση της Ιταλίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Μέρος των χαρακτηριστικών του 500 Dolcevita αποτελούν η ηλιοροφή, η διχρωμία στο εξωτερικό εάν επιλεγεί και τα διακοσμητικά χρωμίου στην καμπίνα.
 
Το 500Χ Cross διαθέτει νέα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και αυτόματο κλιματισμό, ενώ παράλληλα στην ίδια έκδοση διατίθεται και το 500L, ωστόσο υιοθέτει 16άρες ζάντες. Τέλος στην κορυφή των εκδόσεων είναι τα μοντέλα Sport, που κερδίζουν πιο δυναμική εμφάνιση με νέους προφυλακτήρες, πλευρικές ποδιές και μία αεροτομή στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο ύφασμα με κόκκινα λογότυπα 500.

Hyundai
4green