10.000+ παραγγελίες για το νέο Nissan Qashqai

2.799 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2021)

Πάνω από 10.000 είναι ήδη οι παραγγελίες στην Ευρώπη για το νέο Nissan Qashqai, δείχνοντας από νωρίς για ποιο λόγο το ιαπωνικό μοντέλο θεωρείται ο «βασιλιάς των SUV»!

Η τρίτη γενιά του εμβληματικού crossover της Nissan παρουσιάστηκε τον περασμένο  Φεβρουάριο και τώρα έρχεται η στιγμή που θα βρεθεί σε περίοπτη θέση σε όλες τις αντιπροσωπείες της μάρκας, σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα όπως αναφέρει η εταιρεία, η αναμονή για την απόκτησή του από το κοινό είναι ιδιαίτερα μεγάλη όπως μαρτυρούν οι 10.000+ παραγγελίες που ήδη υπάρχουν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 38 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς το 2007.
 
Επιστρέφοντας στη νέα γενιά του μοντέλου, να πούμε πως το υβριδικό κινητήριο σύνολο 1,3 λτρ. βενζίνης 12V θα προσφέρεται με δύο εξόδους ισχύος 140 και 158 ίππων, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ή με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic CVT (αποκλειστικά στην έκδοση 158 PS). Η μέγιστη ισχύς του κινητήρα έρχεται στις 5.500 σ.α.λ, με μέγιστη διαθέσιμη ροπή 270Nm στις 1.750 σ.αλ. για την έκδοση των  158 PS.
 
Με το νέο Qashqai πραγματοποιείται και το ντεμπούτο του  καινοτόμου συστήματος κίνησης e-POWER της Nissan στην Ευρώπη. Το νέο σύστημα του Qashqai αποτελείται από  μπαταρία υψηλής απόδοσης και σύστημα μετάδοσης κίνησης που ενσωματώνει έναν βενζινοκινητήρα  μεταβλητής συμπίεσης 157 PS, γεννήτρια ισχύος, μετατροπέα και ηλεκτρικό κινητήρα 140kW παρόμοιου μεγέθους και εξόδου ισχύος όπως ακριβώς στα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan. Αυτό που κάνει μοναδικό το e-POWER είναι ότι ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί κινούνται πλήρως από τον ηλεκτροκινητήρα.
 
Το νέο Qashqai ξεκινά στη χώρα μας από τις 24.490 ευρώ και θα βρίσκεται σύντομα στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL