Ντεμπούτο για το Ford GT στο φετινό Le Mans

Ντεμπούτο για το Ford GT στο φετινό Le Mans

Ντεμπούτο για το Ford GT στο LE Mans

3.824 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2015)

Το νέο αγωνιστικό της GT αναμένεται να παρουσιάσει η Ford στον ερχόμενο αγώνα αντοχής του Le Mans.

Η Ford επιβεβαίωσε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο στον 24ωρο αγώνα του Le Mans θα ανακοινωθεί ένα σπουδαίο αγωνιστικό νέο και εικάζεται ότι αυτό θα αφορά στο τελευταίας γενιάς Ford GT.
Η ανακοίνωση θα γίνει την Παρασκευή όπου οι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν και τυπικά τα νέα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του Le Mans. 
Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη ανακοίνωση, έχει επιβεβαιωθεί ότι παρών θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής Bill Ford, ο γενικός διευθυντής Mark Fields και ο διευθυντής ανάπτυξης Raj Nair. Το ντεμπούτο της Ford GT θα προκαλέσει εντύπωση καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει το 2016 που θα έκλειναν και 50 χρόνια από το πρώτο 1,2,3 που έκανε η Ford με το πρώτο της GT.
Μένει να δούμε είναι σε ποια κατηγορία θα διαγωνιστεί και αυτό γιατί ενώ οι αρχικές ενδείξεις υποδείκνυαν πως θα έτρεχε στην LM GTE κατηγορία, τελικώς φαίνεται πως θα διαγωνιστεί στην LMP1 εναντίον των Porsche, Audi, Toyota και Nissan.Πάντως σε κάθε περίπτωση θα φοράει έναν Roush Yates EcoBoost 3.5 λίτρων V6 turbo κινητήρα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda