Το εμπορικό του λανσάρισμα τον Οκτώβριο.

Το νέο Hyundai Sonata θα μπει σε παραγωγή αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Έρχεται Ηuyndai Sonata N Line με 275 PS

2.132 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Έντονες είναι οι φήμες σχετικά με την πιθανότητα η πιθανότητα να δώσει στο Sonata Ν έκδοση επιδόσεων.

Το Hyundai Sonata αμερικανικών προδιαγραφών παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη με δύο επιλογές, έναν 1.600άρη turbo 180 ίππων και 264 Νm ροπής και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.500 κ.εκ. Η εταιρεία πάντως φαίνεται πως ετοιμάζει και μια ακόμη πιο γρήγορη και σπορ έκδοση Ν Line που θα φτάνει την ισχύ του αυτοκινήτου στα 275 άλογα.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στο περιθώριο της παρουσίασης του αυτοκινήτου με την Hyundai να αποκαλύπτει επίσης πως ετοιμάζει μια υβριδική έκδοση για το μοντέλο. Η πιο σπορ Ν-Line, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλυφθεί λίγους μήνες μετά το καλοκαίρι του 2020 και παρά το γεγονός ότι θα αποδίδει όση ισχύ αποδίδουν τα i30 N και Veloster N, το σεντάν θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,5 λίτρων turbo κινητήρα.
 
Με τον CEO της Hyundai στις ΗΠΑ Brian Smith να αποκαλύπτει πως η μάρκα ετοιμάζει «και άλλες διαφορετικές μεταξύ τους εκδόσεις» για το νέο Sonata, οι φήμες έχουν φουντώσει σχετικά με το αν η εταιρεία ετοιμάζει μια Ν έκδοση επιδόσεων για το σεντάν.

Το νέο Hyundai Sonata θα μπει σε παραγωγή αυτόν τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα τον Οκτώβριο.
 

AUTOFIT PASXA
4green