Πολυτέλεια, ακριβά υλικά, άριστο φινίρισμα και high-tech περιβάλλον στην καμπίνα του νέου VW Touareg.

Εντυπωσιακές από κάθε άποψη οι οθόνες του Innovision Cockpit. Η 12ίντση έχει το ρόλο πίνακα οργάνων και η 15ίντση στο κέντρο του ταμπλό ελέγχει το σύνολο σχεδόν των λειτουργιών.

Εντυπωσιακές από κάθε άποψη οι οθόνες του Innovision Cockpit. Η 12ίντση έχει το ρόλο πίνακα οργάνων και η 15ίντση στο κέντρο του ταμπλό ελέγχει το σύνολο σχεδόν των λειτουργιών.

By wire είναι η λειτουργία του φουτουριστικού επιλογέα για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχουν και paddles στο τιμόνι για τις χειροκίνητες αλλαγές.

Ελάχιστοι είναι οι μη αφής διακόπτες: Ο κάτω αριστερά είναι για την επιλογή προγράμματος λειτουργίας και ο δεξιά για την αυξομείωση του ύψους χάρη στην (έξτρα) αερανάρτηση.

Εσωτερικό: Πολυτέλεια & στάνταρ Innovision Cockpit

58.077 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του νέου Touareg εντυπωσιάζεσαι μπροστά στον πλήρως ψηφιακό του κόσμο. Το στάνταρ Innovision Cockpit συνδυάζει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια έγχρωμη οθόνη αφής-τηλεόραση 15 ιντσών, η οποία κάνει και τη μεγάλη διαφορά. Όλα ελέγχονται μέσω της αφής και η εικόνα του Innovision Cockpit είναι πράγματι «ψαρωτική» με το σύστημα να είναι από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ευχάριστα τόσο στην απεικόνιση, όσο και στον χειρισμό.

Κάθεσαι ψηλά και αναπαυτικά στα εξαιρετικά από κάθε άποψη καθίσματα, τα οποία φυσικά προσφέρουν και κλιματισμό, έχοντας πανοραμική ορατότητα και Head up Display, ενώ ο κρυφός φωτισμός της καμπίνας (με δυνατότητα επιλογής από τον οδηγό μεταξύ 30 χρωμάτων) έρχεται να τονίσει τον premium χαρακτήρα αυτού του Touareg. Ακόμη περισσότερο τονίζουν τον premium χαρακτήρα τα πολύ καλά χρησιμοποιούμενα υλικά, οι δερμάτινες επενδύσεις, το άριστο φινίρισμα και η συναρμογή-μπετόν αρμέ. Στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχουν φυσικά τα πάντα, ενώ από τον έξτρα ξεχωρίζουμε το Dolby 7.1 ηχοσύστημα της Dynaudio των 730 Watt και των 14 ηχείων, το σύστημα night vision για νυχτερινή όραση που «δείχνει» τα πάντα στην 12ιντση οθόνη, τα IQ.LED φώτα, την αερανάρτηση και την ενεργή τετραδιεύθυνση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
NISSAN