2 φωτογραφίες »

Δεν παίζεται σε design, ποιότητα, αλλά και high-tech χαρακτηριστικά η νέα Mercedes GLA. Oι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες και το και το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment ΜBUX κυριαρχούν. Αισθητά βελτιωμένη και η ευρυχωρία.

Εσωτερικό: Εμφανώς πιο premium & high-tech της νέας GLA

41.416 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2020)

Η νέα GLA υιοθετεί πολλά στοιχεία από τις νέες A-Class και GLB, οπότε απλά δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τις δύο ψηφιακές οθόνες που προσφέρονται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τις διαστάσεις τους. Αντίθετα, το εσωτερικό στην προηγούμενη γενιά, αν και χαρακτηρίζεται ποιοτικό ακόμα και με τα σύγχρονα στάνταρ, χάνει πόντους κυρίως γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με τον εξαιρετικά πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρει η φίρμα στη νέα γενιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και στις βασικές εκδόσεις, η νέα GLA θα προσφέρεται με δύο 7άρες οθόνες, ενώ στις πιο ακριβές εκδόσεις το premium crossover θα προσφέρεται με δύο οθόνες 10,25 ιντσών! Φυσικά, το «παρών» δίνει ακόμα και το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment ΜBUX που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Head Up Display, τη λειτουργία φωνητικών εντολών «Hey Mercedes» αλλά και πλήθος άλλων εφαρμογών.

Mέσα σε όλα, η Mercedes κατάφερε να αυξήσει το μεταξόνιο κατά 3 εκατοστά (πλέον 2.729 από 2.699 χιλιοστά) δίνοντας τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να αυξήσουν το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών κατά 116 χιλιοστά. Μικρή, αλλά σημαντική είναι η αύξηση του χώρου αποσκευών, αφού η Mercedes φρόντισε να τον μεγαλώσει κατά 14 λίτρα φτάνοντας τα 435 λίτρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
OPEL