• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκπαιδευτικό σεμινάριο, με στόχο την επιμόρφωση του Σώματος, σχετικά με τη δομή και την λειτουργία των συστημάτων αεριοκίνησης.

Σεμινάριo για συστήματα LPG-CNG στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Διαβάστηκε από 1440 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2016

Η Autogas Tsopelogiannis κλήθηκε να εκπαιδεύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφορικά με τα συστήματα LPG-CNG.

 
Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης, η Autogas Tsopelogiannis, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιώντας -εντελώς δωρεάν- εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του Σώματος, σχετικά με τη δομή και την λειτουργία των συστημάτων αεριοκίνησης.

Το σεμινάριο αυτό, το οποίο έλαβε χώρα στην έδρα της υπηρεσίας στις 09 και 16 Μαΐου 2016, είχε ως στόχο να συμβάλει τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο της Πυροσβεστικής, σχετικά με την κατάσβεση πυρκαγιών σε οχήματα, καθώς και τον απεγκλωβισμό ατόμων μετά από τροχαία ατυχήματα.

Το σεμινάριο περιελάμβανε τόσο θεωρητική ενημέρωση -κατά την οποία πραγματοποιήθηκε εκτενής παρουσίαση της λειτουργίας των συστημάτων, των επιμέρους εξαρτημάτων κ.α.- αλλά και πρακτική εκπαίδευση, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά ένα αυτοκίνητο LPG και των συστημάτων που αυτό φέρει.

 
Υγραέριο - Υπολογίστε το ετήσιο όφελος
 *Συμπληρώστε τα 4 πρώτα πεδία, πατήστε "Υπολογισμός" και βρείτε το ετήσιο κέρδος
Χλμ. το χρόνο:
Μέση Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.):
Tιμή Βενζίνης (€):
Tιμή Υγραερίου (€):
Κόστος Βενζίνης (€/έτος):
Κόστος Υγραερίου (€/έτος):
Ετήσιο Κέρδος (€):
Μείωση Κόστους (%):
O παραπάνω τύπος υπολογίζει ότι η μέση κατανάλωση ενός αυτοκινήτου με LPG είναι περίπου 20% περισσότερη, σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μοντέλο.