Καθαρή ατμόσφαιρα και ασφάλεια με το «Clean Plus» της Volkswagen

Καθαρή ατμόσφαιρα και ασφάλεια με το «Clean Plus» της Volkswagen

H Volkswagen με το πακέτο φροντίδας «Clean Plus» προσφέρει άριστη συντήρηση και σωστή απολύμανση του συστήματος κλιματισμού. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον την ώρα της οδήγησης, αλλά και ασφαλέστερες μετακινήσεις.

H Hyundai στην νότια Αττική!

H Hyundai στην νότια Αττική!

Στην GEKAEM θα βρείτε όλες τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων Hyundai, αλλά και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο-βαφείο. Στόχος της είναι η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, αλλά και στον τομέα του after sales.

Εxpert στο Toyota service

Εxpert στο Toyota service

Η Χ. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ -Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε., ως έμπειρος & εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Toyota, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της.

Fresh air in car! Γνήσια Φίλτρα Ford!

Fresh air in car! Γνήσια Φίλτρα Ford!

Οι αλλεργίες πέρα από τα ενοχλητικά τους συμπτώματα δημιουργούν και κινδύνους ασφάλειας στον δρόμο. Σκεφτείτε πως ένα απλό φτάρνισμα, εν κινήσει, αρκεί για να "χάσετε" 13 τουλάχιστον μέτρα επαφής με τον δρόμο.

Σύντομα re-start!  Ανοιξιάτικες βόλτες, με φροντίδα SEAT

Σύντομα re-start! Ανοιξιάτικες βόλτες, με φροντίδα SEAT

Τώρα που όλα ανοίγουν σταδιακά, η SEAT με τις καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες After Sales, που προσφέρουν τα συνεργεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της, θα φροντίσει ώστε το αυτοκίνητό σας να επιστρέψει από την παρατεταμένη ακινησία. Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και με υπηρεσίες νέας εποχής, δηλώνει παρόν και στον απαραίτητο εποχικό έλεγχο.

Yπηρεσίες που προσθέτουν αξία! Χαλκιάς Group

Yπηρεσίες που προσθέτουν αξία! Χαλκιάς Group

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης και know how για παροχή Top Quality After Sales υπηρεσιών για δύο από τις πιο δημοφιλείς μάρκες. Renault και Nissan. Με πορεία και όνομα 40 χρόνων, η Χαλκιάς Group!

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

After Sales - Μάθε για... after sales.

after sales

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός