Αεροτομή για απογείωση!

Διαβάστηκε από 3262 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2018

«Αέρας VIP», αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης και μεγαλύτερη σταθερότητα στο φρενάρισμα. 3 πλεονεκτήματα που δείχνουν ότι η αεροτομή δεν είναι μόνο «καγκουριά».

 
Όσο γρηγορότερα οδηγείς, τόσο περισσότερο τη χρειάζεσαι

Πρόκειται για το κυριότερο πλεονέκτημα της τοποθέτησης αεροτομής, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο να κατανοηθεί, ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το χώρο του αυτοκινήτου.

Φέρε στο μυαλό σου τα φτερά ενός αεροπλάνου λίγο πριν απογειωθεί. Έχουν μια συγκεκριμένη κλίση η οποία βοηθά το αεροπλάνο να απογειωθεί μέσω του αέρα που τα «χτυπά». Η αεροτομή κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Έχοντας την αντίστροφη κλίση από αυτή των φτερών, ο αέρας «πιέζει προς τα κάτω» το αυτοκίνητο, αυξάνοντας τα επίπεδα πρόσφυσης, δίνοντας έτσι καλύτερο έλεγχο του οχήματος στον οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Δίνεις στο αυτοκίνητό σου «αέρα VIP»

Οι αεροτομές πρωτοεμφανίστηκαν τη δεκαετία του 1970 από την Porsche, και συγκεκριμένα στο μοντέλο 911 Turbo. Από τότε , έχει ενσωματωθεί σε πολλά μοντέλα αυτοκινήτων και εκτός από τις περιπτώσεις που συμπεριλαμβάνεται στον εργοστασιακό εξοπλισμό, υπάρχουν διαθέσιμες προς αγορά και πολλές επιλογές στο χώρο του after market.

Στις μέρες μας, η αεροτομή έχει γίνει σύμβολο βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο ισχύει, αρκεί να παραμένει σε...φυσιολογικά μεγέθη.

Top Expert Tips: 1 προφανές & 3 (ψαγμένα) οφέλη της Αεροτομής!

Το φρενάρισμα γίνεται με μεγαλύτερη σταθερότητα

Λόγω του 1ου χαρακτηριστικού - όφελους μιας αεροτομής, βελτιώνεται και η λειτουργία του φρεναρίσματος. Όσο καλύτερα «πατάει» το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα, τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι και η χρήση των φρένων καθώς εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή τριβή μεταξύ ελαστικών – δρόμου.

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Σε διακρίνουν καλύτερα οι οδηγοί που βρίσκονται «πίσω σου»

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αεροτομομών εξοπλισμένων με φωτάκι το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως τα φώτα φρένων το οποίο κάνει ακόμα εντονότερη την ειδοποίηση χρήσης φρένων προς τους οδηγούς που ακολουθούν το αυτοκίνητο σου στην κίνηση.

 

TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα
 • Ποιοτικές βελτιώσεις - εξειδικευμένο service

  Στο συνεργείο NTTS θα βρεις ότι χρειαστείς στους τομείς των βελτιώσεων αλλά και του εξειδικευμένου service για Nissan & Toyota. Λάδια, μπουζί, φίλτρα και άλλα προϊόντα καθώς και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων ευθυγράμμιση και τοποθέτηση ελαστικών.
   2106635755 Περισσότερα
 • Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του κινητήρα σας!

  Η ΚΒ δραστηριοποιεται στο χώρο του προγραμματισμού των εγκεφάλων των μηχανών εσωτερικής καύσης, ώστε να αξιοποιόυνται στο μέγιστο οι δυνατότητες του κινητήρα του αυτοκινήτου. Πάντα με τα εργοστασιακά πλαίσια ασφάλειας, αξιοπιστίας και σωστής λειτουργίας.  6986008035 - 6942205050 Περισσότερα
 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι, μεταξύ άλλων: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. 
   2467042690 Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΡΕΝΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός