Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.glykas-shop.gr, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε.

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.glykas-shop.gr, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε.

Γλύκας ΙΚΕ: 500.000 κωδικοί ανταλλακτικών!

6617 Επισκέψεις στο άρθρο

H Γλύκας ΙΚΕ διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων ανταλλακτικών, τα οποία είναι ιδανικά για τα αυτοκίνητα όλων των μαρκών.

Το βασικότερο πλεονέκτημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι αδιαμφισβήτητα η χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με τα καινούρια. Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κοστίζουν έως και 60% φθηνότερα, σε κάποιες περιπτώσεις από τα γνήσια, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στη δραστική μείωση ενός κόστους επισκευής. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα βρείτε για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Πότε όμως συμφέρει η αγορά τους; Σε αυτήν την ερώτηση, γενική απάντηση δεν υπάρχει, αφού εξαρτάται από το είδος, το κόστος του ανταλλακτικού κτλ. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το κέρδος είναι αισθητό στον καταναλωτή στα μεγάλα ποσά, π.χ. μια αντλία τιμονιού, ένα σετ συμπλέκτη, μία ηλεκτρική καλωδίωση.

Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο πέρα από το κόστος, λόγω της σπανιότητας κάποιων ανταλλακτικών, κάποια δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά ή μπορεί η εύρεσή τους να γίνει υπερβολικά χρονοβόρα, αφού ίσως χρειαστεί να γίνει ειδική παραγγελία από το εξωτερικό. Τέλος μη ξεχνάμε για παλιά ή εκτός αγοράς αυτοκίνητα, οι εταιρείες δεν κάνουν πλέον κατασκευή ανταλλακτικών, συνεπώς τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος.

Ωστόσο πέρα από τα παραπάνω πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και απο που θα τα αγοράσεις! Μία αξιόπιστη επιλογή είναι η ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ, η οποία διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένωναλλά και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων ΚΑΘΕ μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού.
 
Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούν επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER και της ευρωπαϊκής μπαταρίας ELECTRON στην Ελλάδα, οι οποίες συνδυάζουν άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.
 
Στη ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε:
 
  • Μπαταρίες
  • Λιπαντικά
  • Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά
  • Καινούρια Ανταλλακτικά
  • ΑξεσουάρΑυτοκινήτου
  • Διάφορα Αναλώσιμα (Ιμάντες, Χημικά όπως γράσο, Φίλτρα, Αρώματα αυτοκινήτου κ.α.)
 Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα  www.glykas-shop.gr, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό και δίνετε απλά τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας και το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει θα βρεθεί άμεσα.