Προϊόντα - Διάφορα Αξεσουάρ - Μια Κυριακή γεμάτη δράση!

Χειροποίητη κατασκευή - Μια Κυριακή γεμάτη δράση!
Το πρόγραμμα «Μαθαίνω να Κυκλοφορώ», το 5ο κατά σειρά ραντεβού πραγματοποιήθηκε κανονικά την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008.Πιστοί πια σε ένα πρόγραμμα που έγινε θεσμός, ήμαστε όλοι εκεί. Περισσότεροι από 1500 μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου μαζί με τους γονείς τους από σχολεία της Αττικής, πέρασαν την είσοδο των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ στα Σπάτα.

Από τη μία ο καλός καιρός, από την άλλη οι πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες έκαναν να φύγουν ευχαριστημένοι αργά το απόγευμα μικροί και μεγάλοι. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κουκλοθέατρο με το «Σταμάτη και το Γρηγόρη», ειδικές διαδρομές με ποδηλατάκια, επιδαπέδιο παιχνίδι «VW…. και κυκλοφορώ», Παιχνίδι «VW…. Touran & Go», εικαστικές δημιουργίες, φουσκωτά παιχνίδια, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, παιχνίδι «Κουτί A’ Βοηθειών», είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που συμμετείχαν τα μικρά παιδιά.

Τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε εξομοιωτή οδήγησης και να συμμετέχουν στην κυκλοφοριακή εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε και από πολλές άλλες δραστηριότητες όπως T-Shirt painting, Face painting, ειδικά επιλεγμένες διαδρομές με ποδήλατο, έκθεση αυτοκινήτων Volkswagen και αξεσουάρ, έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων. Επίσης δεν έλειψαν από το πρόγραμμα τα βιωματικά σεμινάρια για γονείς με ενημερώσεις για Α’ Βοήθειες, την οικολογική κινητικότητα, ελαστικά Runflat και την χρησιμότητα των ηλιοροφών.

Ιδιαίτερη σημασία στο φετινό «Μαθαίνω να Κυκλοφορώ» δόθηκε στην οικολογική συνείδηση με εκτεταμένες ενημερώσεις γύρω από θέματα «Eco Driving» και «Eco Thinking». To πρόγραμμα, επισκέφθηκε ο Υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηγάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τα οφέλη του προγράμματος.

Όλοι οι μαθητές μικροί και μεγάλοι πήραν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και πολλοί από τους μικρούς μας φίλους βοήθησαν εθελοντικά στη σωστή διεξαγωγή του προγράμματος

Τελικά, ήταν για όλους μας μια ευχάριστη και δημιουργική Κυριακή.

Καθώς μάλιστα ανανεώνουμε το γνωστό πια ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, δε θα πρέπει ούτε για μια στιγμή να ξεχνάμε πως η ασφαλής κίνηση στο δρόμο είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.
ΙΚΑΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Δήμητρας 19, Αθήνα 2105129790 -
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ > Διάφορα Αξεσουάρ
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες