Προϊόντα - Navigator - Διαλέξτε το GPS που σας ταιριάζει...

Mio - Διαλέξτε το GPS που σας ταιριάζει...
Το GPS βρίσκεται, αναμφισβήτητα, μέσα σε όλα τα αυτοκίνητα. Μπορεί να είναι σε μορφή υπολογιστή, μπορεί σε φορητό PNA ή ακόμα και ενσωματωμένο στο εργοστασιακό multimedia station ενός αυτοκινήτου. Όπως και να έχει, σας παραθέτουμε κάποιες από τις τελευταίες προτάσεις μας για να έχετε μια ήρεμη και ξεκούραστη διαδρομή χωρίς λάθη και... αδιέξοδα.

Υπολογιστής και στο αυτοκίνητο…(3η εικόνα)

Σε πιο παλιές εποχές η έκφραση «οθόνη στο αυτοκίνητο» ήταν κάτι που κανένας δε θα μπορούσε να διανοηθεί. Τώρα έχουμε φτάσει όμως να τοποθετούμε ολόκληρο υπολογιστή στο αυτοκίνητο για να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και παντού. Το όνειρο τον κάνει πραγματικότητα ο INFILL G4 Car PC by Garmin. Ένας πανίσχυρος ηλεκτρονικός υπολογιστής αυτοκινήτου λοιπόν τοποθετημένος στο αυτοκίνητό σας. Βασισμένος και σχεδιασμένος για τα Windows XP, παρέχει στον χρήστη όλη την τελευταία τεχνολογία. Με απεριόριστη αντοχή στους κραδασμούς σας επιτρέπει να έχετε την αγαπημένη σας μουσική, τις ταινίες σας ή τα προσωπικά σας αρχεία πάντα μαζί. Το GPS, η ασύρματη πρόσβαση στο Internet (3G PCMCIA ή WiFi κ.α.). Αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να συνδεθεί και με την κεντρική μονάδα διαχείρισης ελέγχου του αυτοκινήτου και να παρακολουθεί χαρακτηριστικά που καταγράφει μόνο ο «εγκέφαλος» του αυτοκινήτου.

Skordilis S.A.
Ποσειδώνος 10
Τηλ: 210 4181 797

Ο πλοηγός της Felix (2η εικόνα)

Η Felix FGP-350 είναι μια φορητή συσκευή πλοήγησης με οθόνη αφής (touch screen) 3,5 ιντσών. Χρησιμοποιεί το λειτουργικό WIN CE 5.0 και μπορεί να αναβαθμιστεί πλήρως εφόσον έχουν βγει ενημερώσεις. Διαθέτει επεξεργαστή SAMSUNG 2440-400MHz ο οποίος υπόσχεται γρήγορους υπολογισμούς. Ο δέκτης είναι SIRF STAR III και το λογισμικό περιλαμβάνει τον χάρτη της Ελλάδας και Ανατολικής Ευρώπης (Nav N’ GO) το οποίο μπορεί και αυτό να αναβαθμιστεί. Είναι συμβατό με αρχεία Mp3 και Mp4 καθώς και αρχεία εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες σε μια συσκευή πλοήγησης. Η συσκευασία περιέχει βάση αυτοκινήτου, αντάπτορας για το αυτοκίνητο, τροφοδοτικό 220V AC και καλώδιο USB.

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Κ. ΑΕ
Μιχαλακοπούλου 87, Αθήνα
Τηλ: 210 7702332

Πλοήγηση και τηλεόραση πάνε μαζί! (1η εικόνα)

Το Mio Moov V735 TV παρουσιάζει τη νέα σειρά της Mio με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για παρακολούθηση τηλεόρασης. Το V735 TV συνδυάζει τηλεόραση και πλοήγηση μαζί μέσα από τη μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών. Η τηλεόραση λειτουργεί με τον ενσωματωμένο οδηγό προγραμμάτων που μπορείτε να δείτε οτι είναι διαθέσιμο για να παρακολουθήσετε από τα διαθέσιμα κανάλια μέχρι και μια εβδομάδα μετά. Διαθέτει απλό και εύχρηστο μενού, τηλεχειριστήριο και επιλογές προσαρμογής της έντασης και της φωτεινότητας. Η πλοήγηση χρησιμοποιεί το πρωτοποριακό λογισμικό Spirit με δεκάδες χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία Explore, NavPix, ταξιδιωτικούς οδηγούς Wcities και πολλά άλλα για να ανακαλύψετε εύκολα και διασκεδαστικά νέα μέρη. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, να παρακολουθήσετε βίντεο και να ακούσετε τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια.

Zegetron Α.Ε
Β. Γεωργίου 136
Τηλ: 210 6856000
Fax: 210 6855862
E-Mail: [email protected]
Zegetron Α.Ε Β. Γεωργίου 136 2106856000 -
ΗΧΟΣ > Navigator
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες