Προϊόντα - Multimedia - Οπτικοακουστικά ερεθίσματα...

ZENEC - Οπτικοακουστικά ερεθίσματα...
Μετατρέψτε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας σε ένα δωμάτιο ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Οι προτάσεις της ομάδας του AutoAccessories είναι εξαιρετικές, και είναι μια ευκαιρία για να ξοδέψετε και το καλοκαιρινό σας δώρο....

Σταθμός Multimedia της LG

Ραδιο CD και DVD αυτοκινήτου με σύστημα πλοήγησης ενσωματωμένο για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις ταινίες σας αλλά και να βρίσκετε το δρόμο σας εύκολα και γρήγορα. Η οθόνη είναι LCD και η διαγώνιός της αγγίζει τις 7 ίντσες. Το LG μπορεί και αναπαράγει CD-R/-RW, DVD+R/RW, DVD-R/RW,CD ROM, MP3, WMA, video CD, JPEG, TIF, VCD, DVD Video, Kodak Picture CD, Fuji Photo CD, AVI, DIV, DivX. Η πρόσοψη είναι αποσπώμενη για να μην… μαγνητίζει τους επίδοξους κλέφτες. Επίσης διαθέτει RDS και XDSS (σύστημα δυναμικού ήχου για να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με μεγαλύτερη ένταση). Η συνολική εσωτερική ισχύς είναι 50W Χ 4 , μπορείτε να αποθηκεύσετε 8 ρυθμίσεις του equalizer (ρυθμιστές ήχου). Η συσκευασία περιέχει και τηλεχειριστήριο.

LG ELECTRONIC HELLAS
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1
Τηλ: 210 4800508, 210 4800500
Fax: 210 4800570

DVD και στο αυτοκίνητο…

Το DVD ΖΕΝΕC ZE- MC 170 θα γίνει ο αγαπημένος φίλος για την ψυχαγωγία του συνοδηγού κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή την στιγμή που βρίσκεστε κολλημένοι στην κίνηση. Το ZE-MC 170 με την 7 ιντσών LSD οθόνη του, υποστηρίζει CD, CD-R/RW, MP3, WMA, OGG, MP3, MPEG4, DIVX 5, VCD, SVCD, JPEG και Picture CD. Υποστηρίζει δίσκους DVD στα οποία μπορείτε να γράψετε πάνω από 1.300 τραγούδια σε ένα μόνο δίσκο αλλά ακόμα και ταινίες. Επίσης έχει αντικραδασμικό σύστημα για να ξεχάσετε μια για πάντα τις ενοχλητικές διακοπές του αγαπημένου σας CD. Μπορείς επίσης να συνδέσεις κάμερα με την υποδοχή του Zenec, ώστε να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου (κάτω από την πόρτα του χώρου αποσκευών) και να παρακολουθείτε τα πάντα σε περίπτωση που οπισθοπορείας.

M.B.S. Ε.Π.Ε.
Χαλκίδος 3, Λυκόβρυση
Τηλ: 210 2855189
E-Mail: [email protected]

Οικονομικό και θαυματουργό Multimedia station

Το Felix fx-075BT ταιριάζει μόνο σε αυτοκίνητα που έχουν θέση μόνο 1 DIN. Αναλαμβάνει την αναπαραγωγή DVD και επιτρέπει τη σύνδεση με Bluetooth.Διαθέτει ηλεκτρονικά ανακλινόμενη οθόνη αφής και 7 ιντσών TFT-LCD μπλε φωτισμού 16:9 και 4:3. Επιπλέον, φέρει ραδιόφωνο AM-FM με RDS, καθώς και ενσωματωμένο TV Tuner PAL/NTSC. Διαθέτει έξοδο για SUBWOOFER έτσι ώστε να έχετε έτοιμο τον... μπάσο ήχο.Ο εσωτερικός ενισχυτής αν και φαίνεται μικρός (4X 40 W), για την ακρίβεια ο ήχος του θα σας εντυπωσιάσει. Μέσα στην συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχειριστήριο για να σας διευκολύνει. Η πηγή μπορεί να «διαβάσει» όλα σχεδόν τα τελευταία format όπως είναι MP4/DIVX/DVD/VCD/CD/MP3/WMA/CD-R/CD-RW, καθώς επίσης έχει θύρες USB/SD.

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Κ. ΑΕ
Μιχαλακοπούλου 87, Αθήνα
Τηλ: 210 7702332
MBS ΕΠΕ Λεωφ. Μαραθώνος 49 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 2294096999 -
ΗΧΟΣ > Multimedia
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες