Προϊόντα - Εξωτερική Βελτίωση - 4 προϊόντα για να βελτιώσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

Momo - 4 προϊόντα για να βελτιώσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας
Με απλές κινήσεις μπορείτε να κάνετε το αυτοκίνητό σας να ξεχωρίσει στο δρόμο για την εξωτερική του εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας προβολείς υψηλής ποιότητας, τοποθετώντας ηλιοροφή (ιδιαιτέρως τώρα που πλησιάζει το Καλοκαίρι!) και στολίζοντας το αυτοκίνητό σας με εντυπωσιακές ζάντες, σίγουρα θα το μεταμορφώσετε.

Γκάμα φωτισμού από τη Bosch
Η Bosch έχει εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων φωτισμού με ένα διευρυμένο πρόγραμμα πίσω φαναριών, το οποίο σφραγίζεται με την ποιότητα του πρώτου εξοπλισμού. H ολοκληρωμένη σειρά, περιλαμβάνει πάνω από 5.000 διαφορετικούς προβολείς, φανάρια και αξεσουάρ. Εκτός από τα νέα πίσω φανάρια, η γκάμα διαθέτει φανάρια πορείας, περιστρεφόμενα φανάρια, προβολείς εργασίας για γενική χρήση και βοηθητικές λάμπες, καθώς και λαμπτήρες και αξεσουάρ. Η νέα σειρά πίσω φαναριών της Bosch προσφέρει άρτια κάλυψη της αγοράς για επιβατικά οχήματα που κατασκευάζονται στην Ε.Ε.

ROBERT BOSCH AE
Κηφισού 162, Περιστέρι
Τηλ: 210-5701241

Η ηλιοροφή Hollandia 300
Η Hollandia 300 spoiler είναι η πλέον δημοφιλής ηλιοροφή της Webasto. Προσφέρεται σε δύο μεγέθη (medium & large) τα οποία προσφέρουν φως, αέρα και άνεση σε αυτοκίνητα οποιασδήποτε κατηγορίας. Το σύστημα ηλιοροφής spoiler, στο οποίο η o υαλοπίνακας σύρεται πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου, κάνει δυνατή την τοποθέτησή του στα περισσότερα αυτοκίνητα.

ΙΚΑΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Δήμητρας 19, Αθήνα
Τηλ: 210-5129790

Ζάντα Dezent RF
Η Dezent RF προσφέρει έναν άκρως επιθετικό χαρακτήρα, αυτόν δηλαδή που όλοι επιζητούν στους τροχούς τους. Ο συνδυασμός της RF είναι ένα χρώμα ανθρακί μέσα από τα πέντε μπράτσα της και γυαλισμένη στην επιφάνεια της σε απόχρωση ανοιχτού ασημί χρώματος. Οι διαστάσεις της ξεκινούν από τις 16 ίντσες έως και τις 18 ίντσες.

AHB ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟ. ΕΠΕ
ΤΕΡΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τηλ: 2310-789740

Ζάντα Momo Strike
H MOMO παρουσιάζει την εξαιρετική MOMO STRIKE που έρχεται να δώσει την «επανάστασή» της στο χώρο των πεντάμπρατσων ζαντών. Η περίπτωση της Strike πάντως είναι μια διακριτική, κομψή ζάντα που αν την προσέξεις καλύτερα θα παρατηρήσεις λεπτομέρειες που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Η διάσταση που διατίθεται είναι one of the kind και είναι 18 ιντσών. Στο θέμα του χρώματος δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη ποικιλία, απλά συνδυάζει τη μαύρη βαφή παντού εκτός από την περιοχή του κέντρου. Το περίγραμμα των πέντε ακτίνων είναι βαμμένες σε ασημί χρώμα ώστε να δημιουργείται εκπληκτική αντίθεση.

ΚΟΥΤΣΟΡΡΙΖΟΣ Γ. Α.Ε.Ε.
Τερπάνδρου 25, Περιστέρι
Τηλ: 210-5752891
ΚΟΥΤΣΟΡΡΙΖΟΣ Γ. Α.Ε.Ε. Τερπάνδρου 25, Περιστέρι 2105752891 - 4
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ > Εξωτερική Βελτίωση
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες