Προϊόντα - Σετ ανάρτησης - Η Bilstein γιόρτασε στο Nuumlrburgring

Bilstein - Η Bilstein γιόρτασε στο Nuumlrburgring
Μετά από σκληρό αλλά και δραματικό αγώνα, καθώς πολλά αυτοκίνητα βγήκαν εκτός, η Bilstein νίκησε δύο θέσεις. Η δεύτερη και τρίτη θέση στον φετινό 24ωρο αγώνα στο Nürburgring κατακτήθηκαν από το Farnbacher Ferrari F430 GTC και το Audi R8 LMS of Phoenix Racing που ήταν εξοπλισμένα με αναρτήσεις Bilstein. Οι οδηγοί στο τιμόνι της Ferrari την έφεραν στη δεύτερη θέση. Οι οδηγοί του Phoenix Audi κατέκτησαν την τρίτη θέση επιτυγχάνοντας παράλληλα καλό χρόνο. Έτσι η Bilstein παρείχε σπορ αναρτήσεις σε 4 από τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα καθώς είναι ο πιο αναγνωρίσιμος προμηθευτής αναρτήσεων του κλάδου. Οι περισσότεροι από τους 202 καλύτερους οδηγούς πήγαν στη γραμμή εκκίνησης στην 38η διοργάνωση κλασικού αθλητισμού από το Ennepetal στη Γερμανία.

Μετά τους προκριματικούς γύρους, ήταν σαφές ότι τα μισά από τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα στην εκκίνηση θα αγωνίζονταν με Bilstein σπορ αναρτήσεις – συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και έκτη θέση. Στον 24ωρο αγώνα η Ferrari F430 GTC της ομάδας Farnbacher εξασφάλισε τη νίκη στην SP 7 τάξη και τη δεύτερη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα. Το Audi R8 LMS της Phoenix Racing και το Black Falcon πήραν την πρώτη και τρίτη θέση στην δημοφιλή κατηγορία SP 9 GT3 που ισοδυναμεί με την τρίτη και πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη. Η Porsche 997 GT3 RS με τον αριθμό 11 εξοπλίστηκε για πρώτη φορά με τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Bilstein DampTronic® (PASM). Η 4η θέση στην κατηγορία SP 7 και η 13η θέση στη γενική κατάταξη υπερέβησαν κάθε προσδοκία. Αυτό αποδεικνύει ότι τα προϊόντα της σειράς μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο σκληρές απαιτήσεις και δείχνει ότι η Bilstein προσφέρει άψογη αθλητική απόδοση στον ανοικτό δρόμο. Μαζί με τις μικρότερες κατηγορίες CC SP 4Τ, SP 8T και V6, η Bilstein κατέκτησε την κορυφή σε πέντε κατηγορίες.

Το φορτηγό της Bilstein έδωσε το παρόν και στον 24ωρο αγώνα. Οι ειδικοί παρείχαν συμβουλές στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι μηχανικοί της Bilstein ήταν στη διάθεση των αγωνιστικών ομάδων στο κινητό συνεργείο. Έτσι, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα η Ferrari αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα, η ομάδα της Bilstein βοήθησε στην επισκευή του αυτοκινήτου σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο. Το Σάββατο οι επαγγελματίες οδηγοί Walter Röhrl και Marc Basseng υπέγραψαν αυτόγραφα στο φορτηγό.
ELECTRA HELLAS S.A ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 246 & ΔΑΒΑΚΗ 2109531690 - 5
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ > Σετ ανάρτησης
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες