Προϊόντα - Navigator - Mio GPS Car Kit για iPhones touch

Mio - Mio GPS Car Kit για iPhones touch
Η Mio Technology, κορυφαία εταιρεία διεθνώς στην ανάπτυξη προϊόντων mobile services και φορητών συστημάτων πλοήγησης, παρουσίασε στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης IFA 2010 στο Βερολίνο –τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών- το νέο Mio GPS Car Kit, το πρώτο απόλυτα συμβατό GPS car kit για το iPhone 4. Η νέα πρωτοποριακή βάση στήριξης επιτρέπει στους κατόχους μοντέλων iPhone ή iPod touch οποιασδήποτε γενιάς, να απολαύσουν αξιόπιστη πλοήγηση με ασφαλέστερο τρόπο και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το car kit, όπως ο ισχυρός ενσωματωμένος δέκτης GPS, η τεχνολογία Bluetooth για hands-free κλήσεις και η αναπαραγωγή φωνητικών οδηγιών και μουσικής μέσω των ηχείων του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, το Mio GPS Car Kit διαθέτει συμβατότητα με την πλειοψηφία των λογισμικών πλοήγησης που είναι διαθέσιμα για το iPhone και το iPod touch. Ειδικότερα, είναι κατάλληλο για iPod touch δεύτερης γενιάς, iPhone 3G & 3GS και για το πιο πρόσφατο iPhone 4. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν θήκη ή μεμβράνη για να προστατεύσουν το iPhone ή το iPod, η Mio έχει σχεδιάσει ειδικά τη βάση στήριξης, προκειμένου να λειτουργεί πρακτικά και με απόλυτη ευκολία, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες αφαιρέσουν το κάλυμμα, όταν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους με το Mio GPS Car Kit.

Ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος είναι ιδιαίτερα απλός. Ο χρήστης τοποθετεί το iPhone ή το iPod touch πάνω στο car kit, όπου ένας εξωτερικός δέκτης GPS έχει ενσωματωθεί στη βάση στήριξης, προσφέροντας βελτιστοποιημένη και ισχυρότερη λήψη από το δορυφόρο. Όταν ο χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το car kit για την πραγματοποίηση hands-free κλήσεων σε ανοικτή ακρόαση, η σύνδεση γίνεται μέσω του Bluetooth, καθώς η βάση στήριξης είναι προ-ρυθμισμένη αυτόματα σε λειτουργία ανίχνευσης (discovery mode) και έτοιμη για συγχρονισμό (pairing), όταν ενεργοποιείται για πρώτη φορά.

Επιπλέον, το Mio GPS Car Kit φορτίζει το iPhone ή το iPod touch, προσφέροντας σαφείς οδηγίες πλοήγησης και τηλεφωνικές κλήσεις με κρυστάλλινη ποιότητα μέσω του ενσωματωμένου ηχείου ενώ οδηγείτε, χωρίς ανησυχία για τη διάρκεια της μπαταρίας σας. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με υποδοχή audio out, επιτρέποντάς την απευθείας σύνδεση με το στερεοφωνικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν φωνητικές οδηγίες πλοήγησης, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και την αποθηκευμένη μουσική τους από το iPod ή το iPhone, μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου.

To Mio GPS Car Kit είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης των 119,99 ευρώ

Mio Technology (τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 21301655510)
Zegetron Α.Ε Β. Γεωργίου 136 2106856000 -
ΗΧΟΣ > Navigator
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες