Προϊόντα - Navigator - Ανανεώθηκε η σειρά Spirit της Mio

Mio - Ανανεώθηκε η σειρά Spirit της Mio
Η Mio Technology, παρουσιάζει τα Mio Spirit 470, 570 και 575, τα νέα μοντέλα της πετυχημένης σειράς Spirit. Οι νέες συσκευές της γκάμας συστημάτων πλοήγησης, συνδυάζουν τη φιλικότητα προς το χρήστη, με τις προηγμένες λειτουργίες και την τεχνογνωσία της Mio. Η ανανεωμένη σειρά Spirit διαθέτει απλουστευμένες επιλογές και για πρώτη φορά ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία IQ Routes, η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από εκατομμύρια χρήστες, για να βελτιστοποιήσει τον προγραμματισμό των διαδρομών. Ειδικότερα, η λειτουργία IQ Route, αποτελεί ένα «έξυπνο» χαρακτηριστικό που υπολογίζει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, βοηθώντας τους οδηγούς να την αποφύγουν. Η συγκεκριμένη λειτουργία αξιοποιεί πληροφορίες που συλλέγονται από εκατομμύρια οδηγούς, προκειμένου να βελτιστοποιείται η προτεινόμενη διαδρομή, προσφέροντας ένα ταχύτερο και πιο ευχάριστο ταξίδι.

Παράλληλα, με τη νέα σειρά Spirit, η Mio εισάγει το LearnMe, ένα ευφυές σύστημα που «μαθαίνει» και προσαρμόζεται στο προσωπικό στυλ οδήγησης των χρηστών. Κατά αυτόν τον τρόπο, το σύστημα πλοήγησης παρέχει ακριβέστερο υπολογισμό του εκτιμώμενου χρόνου άφιξης στον προορισμό, ο οποίος είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στον οδηγό, προτείνοντας διαδρομές που ταιριάζουν στον τρόπο οδήγησης και τις προσωπικές του προτιμήσεις. Ο συνδυασμός των λειτουργιών LearnMe και IQ Routes καθιστά τα νέα Spirit 470, 570 και 575 ιδανικές προσωποποιημένες συσκευές πλοήγησης.

Το Spirit 470 διαθέτει οθόνη αφής 4,3 ιντσών, ενώ τα Spirit 570 και 575 διαθέτουν ευρεία οθόνη 4,7 ιντσών. Όλη η νέα σειρά Spirit της Mio, ενσωματώνει τις πρωτοποριακές λειτουργίες πλοήγησης που χρειάζονται οι χρήστες, όπως 3D απεικόνιση των διασταυρώσεων για ευκρινέστερη πλοήγηση, ειδοποίηση για κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και τη λειτουργία Text-to-speech για προφορά της ονομασίας των επερχόμενων δρόμων. Επιπλέον, τo ανανεωμένο πληκτρολόγιο QuickSpell™ της Mio, αποτελεί ακόμη ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό, καθώς προτείνει τις λέξεις κατά την πληκτρογράφηση, μειώνοντας τις λανθασμένες εισαγωγές και ως εκ τούτου βελτιώνοντας την αναζήτηση.

Τέλος, επιλέγοντας ένα φορητό σύστημα πλοήγησης Spirit, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πακέτο Αναβάθμισης Χαρτών Total Refresh Mio Map Guarantee, που εξασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν τον πιο πρόσφατο χάρτη στη συσκευή τους. Συγκεκριμένα, εφόσον η Mio διαθέσει έναν ενημερωμένο χάρτη μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την αναβάθμιση απολύτως δωρεάν. Επίσης, η Mio προσφέρει την ιδανική λύση για τα μικρά ταξίδια και τις διακοπές, παρέχοντας την επιλογή ενοικίασης χαρτών άλλων χωρών με ένα μικρό κόστος.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης:

· Mio Spirit S470 Ελλάδα 129,99€
· Mio Spirit S470 Full Europe 149,99€
· Mio Spirit S570 Full Europe 169,99€
· Mio Spirit S575 Full Europe 199,99€
Zegetron Α.Ε Β. Γεωργίου 136 2106856000 -
ΗΧΟΣ > Navigator
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες